2. el garantisiz Xbox One X alınır mı?

elagöZzz

Hectopat
Daha fazla  
2600 TL'ye garantisiz Xbox One X almak doğru olur mu? Kutulu soğutuculu konsolun içi hiç açılmamış.

Hocam deneyerek alın mutlaka. Ama yerinizde olsam 2. el Series S alırdım çünkü 3100-3300 gibi fiyatlara daha güncel ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el ürünlerde şansına kalmış bir şey kullanıcının cihazı ne kadar yorduğunu ve ne durumda olduğunu bilemezsin yani garantisi olmaz herhangi bir sorun olursa yaptırmak hatta çöpe atmak zorunda kalırsın. bunları bilerekten ürünü alırken testlerini iyi yap tüm bağlantı soketlerini cihazın çalışmasını sesini yazılımını vida yerlerinde aşınma olup olmadığını herşeyi kontrol edip almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam deneyerek alın mutlaka. Ama yerinizde olsam 2. el series S alırdım çünkü 3100-3300 gibi fiyatlara daha güncel ürün
Bende series s almak istiyorum fakat one x de 4k mevcut bu yüzden kararsız kaldım. Series s in ssd gücünün, hızının farkındayım.
Dediğiniz her şeyi kontrol etmeye çalışıcam. Sadece yazılımını nasıl kontrol edebilirim anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…