Dark Dean
Hectopat
- Makaleler
- 1
Müzik ekipmanları konusunda bilgim yok. Gitar hep istediğim bir müzik aleti oldu. Benim için en uygun olanın klasik gitar olduğuna kanaat getirdim. Burada yorumlarda ve sitelerde sağlamlığı açısından Yamaha, Barcelona ve valencia önerilmiş durumda. Fakat ülkemizde fiyatlar uçmuş vaziyette. 450, 500 ve 550 TL olmak üzere 3 ilan gördüm bulunduğum civarda. Hangisini tercih etmeliyim? Neye dikkat etmeliyim?
*Ufak bir güncelleme* valencia CG160 modelli gitar sahibi ile görüştüm. 7 yıl önce aldığını ilk 3 yıl aktif kullandığını 4 yıl çantada beklettigini söyledi. Burgu, sap ve gövdede hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Fotoğraflarda 1 tel eksik geri kalan 3 telin paslı olduğunu gördüm. Kargoya vereceği zaman bakımını yapıp göndereceğini söylüyor. Gidip görme fırsatım yok 450 TL'ye satıyor. Ne yapmalıyım?
*Ufak bir güncelleme* valencia CG160 modelli gitar sahibi ile görüştüm. 7 yıl önce aldığını ilk 3 yıl aktif kullandığını 4 yıl çantada beklettigini söyledi. Burgu, sap ve gövdede hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Fotoğraflarda 1 tel eksik geri kalan 3 telin paslı olduğunu gördüm. Kargoya vereceği zaman bakımını yapıp göndereceğini söylüyor. Gidip görme fırsatım yok 450 TL'ye satıyor. Ne yapmalıyım?
Son düzenleme: