2. el GT 1030 sistem alınır mı?

AbrahamLinc

Picopat
Daha fazla  

Görseldeki sistemi alacağım, sizce mantıklı olur mu? Mevcut sistemimden çok memnun değilim, sıfırdan değiştirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Biraz para biriktirin. R5 2600 1060 6 gbli sistem toplayabilirsiniz.

Şu an ki fiyatı ekran kartına göre iyi ama işlemci'nin değiştirilmesi lazım 2 çekirdek artık çok yetersiz.

Bu zamanda gt 1030 a para verilmez biraz para biriktir istediğini al hem 2. el gt 1030 baya pahalı onun yerine 3 4 bin koy rtx al

Arkadaşım 1900 TL'ye 2. el 1060 buldu bence az bir şey daha ekleyip 2. el toplarsan daha iyi bir şey alırsın.

O halde sanırım gaming laptop alacağım, mevcut kasayı kullanmayı bırakmam gerekiyor bir şekilde.

Oyun oynayacaksan bence laptop alma bütçeyi çok daha yüksek tutman gerekir. 9-10K civarı orta derece oyunlar için ideal kasalar bulabilirsin.
2. El alacağım hocam, çok fazla tutmayacağım yüksekte. Ortalama 15-10 bin civarı.

böyle bir ilan buldum, sizce mantıklı olur mu? gözüme hoş geldi.

Son düzenleme:
2. El alacağım hocam, çok fazla tutmayacağım yüksekte. Ortalama 15-10 bin civarı.

Eki Görüntüle 1911983böyle bir ilan buldum, sizce mantıklı olur mu? gözüme hoş geldi.
Ekran Kartı 6GB olduğuna göre 1060 falan var herhalde işlemci'de i7 7700HQ. Fiyatına göre özellikleri iyi ama almayı düşünüyorsan bile mutlaka bir RAM testi yap.

Ekran Kartı 6GB olduğuna göre 1060 falan var herhalde işlemci'de i7 7700HQ. Fiyatına göre özellikleri iyi ama almayı düşünüyorsan bile mutlaka bir RAM testi yap.
Haklısın, 1060 mevcut. F/p açısından hoşuma gitti dediğin gibi, fakat pekte güvenemiyorum çünkü garantisi mevcut değil. Bir sorun ile karşılaşırsam sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…