LaQuica18 Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin.
sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Ocak 2021 #2 LaQuica18 dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin. Genişletmek için tıkla... 620 TL fazla o karta madem kart önerme diyorsunuz bende bunu söyleyeyim. Artı 0 Eksi
LaQuica18 dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin. Genişletmek için tıkla... 620 TL fazla o karta madem kart önerme diyorsunuz bende bunu söyleyeyim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Ocak 2021 #3 Fanı değiştirilmiş, ancak sorun değilse alabilirsin. Bu arada Ti değilmiş o yüzden bir tık fazla o fiyat. Artı 0 Eksi
Fanı değiştirilmiş, ancak sorun değilse alabilirsin. Bu arada Ti değilmiş o yüzden bir tık fazla o fiyat.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 Kart belli ki işlem görmüş. Üzerindeki koruma ve fanı çıkartılıp dışarıdan fan eklenmiş. Ben almam. Artı 1 Eksi
3090 Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 486 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #5 LaQuica18 dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin. Genişletmek için tıkla... Alırken testlerini yaptır kartın Mehmet A dedi: Kart belli ki işlem görmüş. Üzerindeki koruma ve fanı çıkartılıp dışarıdan fan eklenmiş. Ben almam. Genişletmek için tıkla... Herhalde ısındığı için ek fan eklenmiş. Artı 0 Eksi
LaQuica18 dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Bu ilandaki ekran kartını almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir? Not: Lütfen sadece fikrinizi belirtin başka ekran kartı önermeyin. Genişletmek için tıkla... Alırken testlerini yaptır kartın Mehmet A dedi: Kart belli ki işlem görmüş. Üzerindeki koruma ve fanı çıkartılıp dışarıdan fan eklenmiş. Ben almam. Genişletmek için tıkla... Herhalde ısındığı için ek fan eklenmiş.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2021 #6 620 fazla değil aslında ama o fan ne öyle? Artı 0 Eksi
3090 Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 486 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #7 Şimdi baktım açıklamasına almanı hiç tavsiye etmem intarnet Cafe'den çıkan parça alınmaz hayır gelmez. Artı 0 Eksi
Şimdi baktım açıklamasına almanı hiç tavsiye etmem intarnet Cafe'den çıkan parça alınmaz hayır gelmez.
Tekno boy Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1 29 Ocak 2021 #8 GTX 1050 en az ısnınanlardandır halbuki. Artı 0 Eksi