2. el GTX 1050 ekran kartını seçimi

Kutay Esmez

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
Anakart: ASUS H110M-K.
İşlemci: Intel Pentium G4600.
Ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 240 (4 GB)
RAM: G.Skill 8 GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133MHz.
Kasa: Everest eagle EC337.
Arkadaşlar R7 240'ı satıp onun yerine 2. el GTX 1050 almayı düşünüyorum. Ve yanında PSU'mu da satıp linkte bıraktığım PSU'yu almayı düşünüyorum sizce hangi.
GTX 1050'yi almalıyım?
Ekran kartları:

PSU:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü her şey W değil. Daha korumalı olabilir, daha verimli olabilir, daha az elektrik harcayabilir. Ve en önemlisi belki 650W olan modelden daha verimli olduğu için daha çok W verebilir.
Peki birşey daha sormak istiyorum. RX470 alırken nelere dikkat etmeliyim? 2 tane buldum.

Hocam bu kartlar genellikle mining olur sıcaklığına ve performansına bakıp kendiniz test ederek almak en mantıklısı.
625TL olan güzel duruyor hem ortalama FPS 70 diyor. Sıcaklık 66'yı geçmiyor diyor.
Dedikleri doğruysa süper değerler.

Ben Balıkesir de oturuyorum gitme şansım yok nasıl test edebilirim video gibi birşey göndermesini mi istemeliyim?

Ben Balıkesir'de oturuyorum gitme şansım yok nasıl test edebilirim video gibi bir şey göndermesini mi istemeliyim?

Açıkçası ben güvenmem o şekilde size kalmış bir şey.
Pazarlık yapın 600 der büyük ihtimalle son fiyat ondan sonra GET açmasını isteyin GET ile 650 veririm deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…