- Makaleler
- 8
Valorant, Roblox tarzı oyunlarda 4 yılı daha var.Alınır diyorsun beni ne kadar götürür
Valorant, Roblox tarzı oyunlarda 4 yılı daha var.Alınır diyorsun beni ne kadar götürür
Onu yapacağına biraz daha üst modellere bakmasını öneririm. Bu arada fiyatı uygun değil. Normal fiyatı bu zaten.Bence alınır. Aldıktan sonra işlemcisini değiştirmeni öneririm.
Ama yanında monitör, klavye ve mouse veriliyor.Onu yapacağına biraz daha üst modellere bakmasını öneririm. Bu arada fiyatı uygun değil. Normal fiyatı bu zaten.
Ben onlara o şekilde hitap etmezdimAma yanında monitör, klavye ve mouse veriliyor.
3300 tl bütçem var monitör dahil lazım kanka para olsa 2.el almamBen onlara o şekilde hitap etmezdimTabii bu göreceli.
? Sence maddi durumuz yok iyi mi can sıkıntimi giderir mi bu sistem kralBen onlara o şekilde hitap etmezdimTabii bu göreceli.
Dostum ben şey olarak bakıyorum olaya, ekran kartını çıkar kalan sistem eder mi o kadar? Birkaç ay sonra satmam canım sıkılmaz dersen istediğin oyunları oynatır. Alınca temizler macununu değiştirirsin işini görür tabii ki. Ben de 1650 Super var tek satmaya çalışsam 3000 civarı ama bugün denk gelen 3100'lü sistemi 2000'e alıp birleştirip satayım desem 5000'e satamıyorum. Bu tarz şeyler kovalarsan daha mantıklı olur ama o zaman da klavye mouse monitör olayı çıkacak... Karışık biraz3300 tl bütçem var monitör dahil lazım kanka para olsa 2.el almam
? Sence maddi durumuz yok iyi mi can sıkıntimi giderir mi bu sistem kral
10 dk mesafeDostum ben şey olarak bakıyorum olaya, ekran kartını çıkar kalan sistem eder mi o kadar? Birkaç ay sonra satmam canım sıkılmaz dersen istediğin oyunları oynatır. Alınca temizler macununu değiştirirsin işini görür tabii ki. Ben de 1650 Super var tek satmaya çalışsam 3000 civarı ama bugün denk gelen 3100'lü sistemi 2000'e alıp birleştirip satayım desem 5000'e satamıyorum. Bu tarz şeyler kovalarsan daha mantıklı olur ama o zaman da klavye mouse monitör olayı çıkacak... Karışık birazSana yakınsa kargo falan ödemeyeceksen al gitsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.