2. el GTX 1050 Ti 1800 TL'ye alınır mı?

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2. el GTX 1050 Ti alacağım ve biriyle anlaştık gibi FurMark testi istedim attı 3 dakikalıkmış. Stres testi 1 saatmiş bana 3 dakikalık olanı attı istesem 1 saat olanı da yaptırabilirdim. Sizce 3dk olan yeterli mi_ attığı resmi aşağı koyuyorum. Ben pek anlamıyorum bu işlerden. Sizce değerler iyi mi? Kartın modeli MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB ve kartın içi hiç açılmamış. 2 senedir kullanıyormuş.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlara bağlı, ama alınabilir neden olmasın..

Alınabilir gibi duruyor. Elden almayacaksan 2. el tavsiye etmem, en azından ben girmem o işe.
Elden alıcam

Merhaba rx 6400 alabilirim ama size bir sorum var. Benim monitörüm asus tuf vg259qr ve g sync destekli. Size sorum şu ben rx6400 alırsam bu monitörde freesync ile kullanabilir miyim ve sizce bu monitörde g sync ile gtx 1050ti kullanmak mı yoksa freesync ile rx 6400 kullanmak mı daha performanslı olur.

Son düzenleme:
O konuyu bilmiyorum. Fakat amd ekran kartlarının driver sıkıntıları vardı. Hala var mı bilmiyorum fakat ben nvidia tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…