xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #11 wooooow dedi: Eki Görüntüle 1218811 Genişletmek için tıkla... Bu forumda bir konu daha var, ASUS ROG STRIX 750 ₺ bence biraz temkinli yaklaşmak lazım hocam.
wooooow dedi: Eki Görüntüle 1218811 Genişletmek için tıkla... Bu forumda bir konu daha var, ASUS ROG STRIX 750 ₺ bence biraz temkinli yaklaşmak lazım hocam.
W wooooow Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 20 18 Kasım 2021 #12 SEMIKAANCAKIR dedi: İlan +1 aylıkmış. Ürün AliExpress etn alınanlara benziyor. Fake olma ihtimalide var. Genişletmek için tıkla... Almayayim o zaman para biriktirir 0 alırım.
SEMIKAANCAKIR dedi: İlan +1 aylıkmış. Ürün AliExpress etn alınanlara benziyor. Fake olma ihtimalide var. Genişletmek için tıkla... Almayayim o zaman para biriktirir 0 alırım.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #13 wooooow dedi: Almayayim o zaman para biriktirir 0 alırım. Genişletmek için tıkla... Bence test edin bu fiyata satıyorsa sorunu yoksa üzülürsünüz.
wooooow dedi: Almayayim o zaman para biriktirir 0 alırım. Genişletmek için tıkla... Bence test edin bu fiyata satıyorsa sorunu yoksa üzülürsünüz.
W wooooow Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 20 18 Kasım 2021 #14 Xallt dedi: Bence test edin bu fiyata satıyorsa sorunu yoksa üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... Adamla konuşup test etmeye geleceğimi sıkıtısı çıkmassa alacağımı söyledim. Sıkıntısızsa alıyorum teşekkürler
Xallt dedi: Bence test edin bu fiyata satıyorsa sorunu yoksa üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... Adamla konuşup test etmeye geleceğimi sıkıtısı çıkmassa alacağımı söyledim. Sıkıntısızsa alıyorum teşekkürler
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #15 wooooow dedi: Adamla konuşup test etmeye geleceğimi sıkıtısı çıkmassa alacağımı söyledim. Sıkıntısızsa alıyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bize de haber ederseniz, merak ettim cevabını açıkçası.
wooooow dedi: Adamla konuşup test etmeye geleceğimi sıkıtısı çıkmassa alacağımı söyledim. Sıkıntısızsa alıyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bize de haber ederseniz, merak ettim cevabını açıkçası.
W wooooow Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 20 18 Kasım 2021 #16 xLykia dedi: Bize de haber ederseniz, merak ettim cevabını açıkçası. Genişletmek için tıkla... tamam öğrenince söylerim
xLykia dedi: Bize de haber ederseniz, merak ettim cevabını açıkçası. Genişletmek için tıkla... tamam öğrenince söylerim
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 18 Kasım 2021 #17 2.el 1700'ün altına satılmayan kartı neden 750'ye satsın ki biraz mantıklı düşünürseniz dolandırıcı olduğunu anlarsınız.
2.el 1700'ün altına satılmayan kartı neden 750'ye satsın ki biraz mantıklı düşünürseniz dolandırıcı olduğunu anlarsınız.