2. el GTX 1050 Ti önerisi

Bütçe
1400-1500
Merhaba, 2. el GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Normalde RX 480 alacaktım fakat güç kaynağım yetmiyor ve daha fazla bütçe istiyor. Bu yüzden GTX 1050 Ti almaya karar verdim.

MSI lp bulabilirseniz alın, soğutma performansı gayet tatmin edici.

Hocam 1050 Ti ile oynadığınız oyunları söyleyebilir misiniz?

MSI lp bulabilirseniz alın, soğutma performansı gayet tatmin edici.

Bu mu hocam?

2000 liraya çıkabilirsen 1650 de alınabilir onunda güç tüketimi az oldugu için söyledim. Benim arkadaşım ASUS ROG STRIX 1050 Ti kullanıyor soğutması falan çok iyi fanları vs sessiz onu da düşünebilirsiniz.

Hayır bu

Hocam bendeki o değil ve bendekininn birebirini üretimde olmadığı için bulamıyorum nette yollayım sana ama söle belirtiyim battlefield 2042 den tut gta 5 black desert online bu oyunun üst düzey grafikleri var online olması nedeniyle muthiş bi yük biniyo ona ragmen tatmin edici orta düzeyde 60 fps 50 fps alabiliyorum battlefield 5 oyunun muthiş optimizasyonları sayesinde yag gibi oynayabiliyorum cyberpunk düzeldikten sonra hiç kasma olmadan oynadım yani 1 kere karar verebilceğin bir durum tabi kafanı karıştırmak gibi olmasın ama dikkatle araştırıp icine ve cebine sineni almanı öneririrm her zaman

Ucuza bulursam alabilirim. 2000TL zor.

Hocam sizi memnun etmesi, o kartın iyi olduğunu göstermez. Zaten 1500TL civarına RX 570 bulunabiliyor rahatlıkla ve aralarındaki performans farkını söylemeyeyim siz YouTube üzerinden bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Baktıktan sonra ne düşündüğünüzü merak ediyorum. 1500TL'yi 1050 Ti gibi bir karta mı yoksa RX 570 gibi bir karta mı verirdiniz?

High on Life, RDR 2, GoW, Metal Hellsinger, Dark Souls, Elden Ring ve küçük indie oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video baya fikir verir.

2000TL'ye 1650 Super buldum. Eğer güç kullanımı yetiyorsa ve bütçeyi çıkartabilirsem alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…