2. el GTX 1050 Ti, R5 3600 sistem kaç TL'ye satılır?

Merax

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki bilgisayarımı satacağım sizce kaç paraya gider? Özelliklerini sayıyorum.

ASUS Cerberus GTX 1050 Ti.
AMD Ryzen 5 3600.
Kingston 1TB SSD.
16 GB RAM.
Anakart: TUF Gaming B450-M Pro II.
450W PSU.
Bunların hepsine uygun RGB kasa.

Bazı şeylerin modelini bilmediğim için yazamadım.
Sistemi ben 0 aldım satarken 2. el olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek satarsan daha yüksek bir fiyata satabilirsin. Mesela anakartını 2-2.5k arasına, ekran kartını 1K civarına, işlemcini tam 2K ya, SSD 1-1.5k arasına, RAM 800TL civarına ve kasa PSU'yu da marka model bilmiyorum ama 1.5k civarına da bunları satarsın ortalama bir fiyat.

Merhaba. Yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki bilgisayarımı satacağım sizce kaç paraya gider? Özelliklerini sayıyorum.

ASUS Cerberus GTX 1050 Ti.
AMD Ryzen 5 3600.
Kingston 1TB SSD.
16 GB RAM.
Anakart: TUF Gaming B450-M Pro II.
450W PSU.
Bunların hepsine uygun RGB kasa.

Bazı şeylerin modelini bilmediğim için yazamadım.
Sistemi ben 0 aldım satarken 2. el olacak.

Maksimum 9 falan derim parçaların dandik değil ama söylenilen gibi tek tek satman daha sağlıklı olur.

Tek tek satarsan daha yüksek bir fiyata satabilirsin. Mesela anakartını 2-2.5k arasına, ekran kartını 1K civarına, işlemcini tam 2K ya, SSD 1-1.5k arasına, RAM 800TL civarına ve kasa PSU'yu da marka model bilmiyorum ama 1.5k civarına da bunları satarsın ortalama bir fiyat.
Hocam hepsinin kutuları yok sadece ekran kartının ve anakartının olması lazım.

Tek tek satmak daha zor olacak. Çünkü bunları alacak farklı kişileri bulması çok zor. Eski oyunları oynayan birine satmak daha mantıklı olacaktır. Knight Online için bile bilgisayar alan adam var. Bunun gibi birine.

Parçaları buldum hocam hepsi burada.

Dosya Ekleri

• 1752681809171.jpeg
    1752681809171.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 24
Tek tek satmak daha zor olacak. Çünkü bunları alacak farklı kişileri bulması çok zor. Eski oyunları oynayan birine satmak daha mantıklı olacaktır. Knight Online için bile bilgisayar alan adam var. Bunun gibi birine.

Emin ol yeni bilgisayar parçalarından daha çok talep görecektir. Bütçesi olmayan ucuza sistem dizmek isteyen bir sürü genç çocuk var.

İnan talep oluyor. Bir kaç ürün koy sitelere anlarsın çok rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı