emiinly Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #11 Yaızzz dedi: Ya ben biraz da yaşadığım şehir olan Aksaray'dan bakmak istiyorum 2. elde pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Aksaray merkezde mi oturuyorsunuz ve ekran kartını ne yaptınız ne aldınız? Bende aksaraydayım 2.elde pek fazla bir ürün yok maalesef.
Yaızzz dedi: Ya ben biraz da yaşadığım şehir olan Aksaray'dan bakmak istiyorum 2. elde pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Aksaray merkezde mi oturuyorsunuz ve ekran kartını ne yaptınız ne aldınız? Bende aksaraydayım 2.elde pek fazla bir ürün yok maalesef.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #12 emiinly dedi: Hocam Aksaray merkezde mi oturuyorsunuz ve ekran kartını ne yaptınız ne aldınız? Bende aksaraydayım 2.elde pek fazla bir ürün yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam şehir dışından RX 580 aldım Param Güvende ile 1 yıldır falan kullanıyorum oyunlarda Max 65 derece oluyor.
emiinly dedi: Hocam Aksaray merkezde mi oturuyorsunuz ve ekran kartını ne yaptınız ne aldınız? Bende aksaraydayım 2.elde pek fazla bir ürün yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam şehir dışından RX 580 aldım Param Güvende ile 1 yıldır falan kullanıyorum oyunlarda Max 65 derece oluyor.
emiinly Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #13 Yaızzz dedi: Hocam şehir dışından RX 580 aldım Param Güvende ile 1 yıldır falan kullanıyorum oyunlarda Max 65 derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende Param Güvende ile anakart işlemci ram almayı düşünüyorum Aksaray'dan almak istiyorum ama yok sürekli bakıyorum.
Yaızzz dedi: Hocam şehir dışından RX 580 aldım Param Güvende ile 1 yıldır falan kullanıyorum oyunlarda Max 65 derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende Param Güvende ile anakart işlemci ram almayı düşünüyorum Aksaray'dan almak istiyorum ama yok sürekli bakıyorum.