2.el GTX 1070 sistem alınır mı?

2.el GTX 1070, i7 7700K, 16 GB RAM'li PC almayı düşünüyorum, fiyatı 13.000TL. Ancak kararsız kaldığım bir nokta var, GTX 1070 biraz eski bir ekran kartı. Mining veya tamir yapılıp yapılmadığını anlamam biraz zor. Ayrıca fırınlama işlemi de yapılıyormuş sanırım, 1-2 ay kadar götürüp fişi çekiyormuş ekran kartı. Bu yüzden biraz kararsız kaldım, sizce alınır mı alınmaz mı?

Benim şahsi düşüncem 13.000 çok o sisteme. Şu anki kurda bile 10.000'e güzel sistem çıkarabiliryorsun.En azından sistem güncel oluyor topladığın zaman.

Kazık hemde ağırından.

Benim şahsi düşüncem 13.000 çok o sisteme. Şu anki kurda bile 10.000'e güzel sistem çıkarabiliryorsun. En azından sistem güncel oluyor topladığın zaman.

Kazık hem de ağırından.

Hocam şunu eklemeyi unuttum, 144Hz BenQ monitor ile beraber fiyatı 13.000TL. Bu durumda alınır mı? Ekran kartında sıkıntı çıkma olasılığı nedir, tamir görüp görmediğini veya fırınlama işlemi yapılıp yapılmadığını anlama şansım var mıdır?

13K ya değmez çok pahalı 13K ya sıfır 3050'li bir sistem alınabilir.

Bence bulaşma işlemci bir de ekran kartı biraz daha yeni nesil bir şey olsaydı olurdu. Niyetin varsa o kadar para vermeye yeni sistem diz. Ekran kartı da sıkıntı çıkarma ihtimali var.
Tamir görme işlemi vidaların üstünde etiket var o kaldırılmışsa şüpheli oradan anlaşılır bir de vidaların az da olsa tornavidanın ucu vidaları yer.

13K ya değmez çok pahalı 13K ya sıfır 3050'li bir sistem alınabilir.

Haklısınız hocam ancak şu an baktım 14.000TL'den aşağıya 3050'li sistem yok. 1070li olan sistem monitor ile birlikte olduğu için aklıma yatmıştı

Haklısınız hocam ancak şu an baktım 14.000TL'den aşağıya 3050'li sistem yok. 1070'li olan sistem monitor ile birlikte olduğu için aklıma yatmıştı.

İndirimlerde alabilirsiniz ya da 2.el alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…