Aynı ilde değilsen Sahibinden üzerinden ürün almak büyük risk havale ile. Parayı yollarsın adam ürünü yollamaz veya bozuk çıksa hiçbir güvencen veya hakkın yok 2000 TL para uçar gider. Ya GET ile al yada 100-200 TL otobüs biletine verip elden görerek teslim al diyecem ama 2500 TL gibi fiyatlara çıktımı sıfır RTX 2060 flan alınabilir KDV indirimleri ile.
Mınıng yaptığım için biliyorum alınma tarihi baya riskli bir tarih. 02/18'de bu kartların fiyatı %50 civarında artmıştı ve kartlar karaborsaydı çünkü mining patlaması olmuştu. O dönemde alınan kartların büyük çoğunluğu mining'de kullanıldı.
Benchmark testlerinde sorun yoksa alınır ama. Kendim de 1 yıl mining rigimde kullandığım bir kartı oyun bilgisayarında kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Şimdi ilana baktım tam tahmin ettiğim gibi mining kartı ama dediğim gibi alınabilir de.
Ben size 1080 tavsiye ederim.
Gidip test edip alamayacağınız ürünleri direk almak bana mantıksız geliyor. Fiyat olarak da normal seviyelerde ben ikinci el 1050 ti satın almıştım gittim test ettim o şekilde aldım diğer türlü kesinlikle güvenemiyorum tabi bu benim görüşüm.