2. el GTX 1660 Super sistem alınır mı?

Ceyhun Ege

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sahibindende 2. el R5 5600X, GTX1660 Super 6 GB ekran kartı, 4x8 32 GB RAM, PC buldum 8200'e (ilanı koymayacağım başkası almasın) ekran kartıyla mining yapılmamış alınır mı?
Not: Series X'im var sadece Valorant CS Zula için falan alacağım.

Mining yapılmadığının garantisini kimse veremez, buna kanmayın öncelikle. Bütün testleri isteyin Furmark, Memtest vs.

Onun dışında o oyunlar için güzel sistem gibi duruyor. O oyunlar harici de güzel performans verir.

Bence alınır. Kartı teste sokmasını isteyin benchmark ve sıcaklık testlerini aynı model kartlarla karşılaştırın.

Parçalarda sorun yoksa cidden bu fiyata bedava sistem kaçırmayın. Sadece 5600X 4000TL!

Kanka aynı yerde iseniz gidip kontrol edeceksin, stres testinden RAM testine kadar tüm testleri yapacaksın, sıcaklık değerlerine dikkat edeceksin, oyun performansı olması gerektiği gibi mi tartacaksın, temiz de bir pazarlıkla neden alınmasın, ama gidip cumburlop atlarsan olmaz, iyice inine cinine gir cihazın. Oldu da bir hata, mavi ekran verdi, donanımsal olma ihtimali olabilir ve başını ağrıtır, uzaklaş derim.

Tamam bana gereken tüm testleri yazar mısınız?
Aynen resmen bedava sistem zaten fiyatı görünce başkası alır diye koyamadım 2 mizde aynı şehirdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…