2. el GTX 750 Ti PC toplama

Serdok

Hectopat
Daha fazla  
Malum dolar olmuş 4 TL. Ben de yeni bir bilgisayara geçmek istedim, fakat bileşen fiyatları eskisinden çok daha pahalı olduğu için 2. el alışveriş yapmaya karar verdim. Düşük seviyede bir sistem toplamayı hedefliyorum. 750 Ti ekran kartı veya RX460 ile birlikte 2. el olarak toplayabileceğim bileşenler nelerdir ? İlerleyen zamanlarda dolar da düştükçe geliştirmek istiyorum. Bu yüzden eski bir anakart almasam daha iyi olur gibi, ne dersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon e5450 olabilir ama baya eskidi. Pentium g4560 ve rx 460 al. İşlemcini yenilersin ileride i5 7400 falan takarsın.

Hocam 750 Ti yerine GT 1030 tercih edebilirsiniz. Ayrıca @Silinen üye ile aynı fikirdeyim, APU bir sistem toplayıp daha sonra iyi bir ekran kartı takabilirsiniz. APU işlemci güncel oyunları 768p-720p çözünürlükte akıcı bir şekilde oynatabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı