GTX 750 Ti, Daha performanslı. Zaten DDR3 Sisteminiz var GTX 750 Ti alarak 2-3 sene daha sistemi toptan yenilemeye ihtiyaç duymazsınız. AliExpress değil de, Temiz faturalı, kutulu Sahibinden.com dan alabilirsiniz.
Çünkü: 960, 1050'den az da olsa daha güçlü bir kart. Ayrıca 4 GB versiyonu bile bulabilirsin belki.
RX 560 ise, FreeSync monitörlerin çok daha ucuz olması ve gene 4 GB versiyonu bulunabilmesi.
Ben de senin gibi ikinci el 750 Ti ve GT 1030 arasında kalmıştım. PUBG ve CS:GO oynamak için alacaktım. GTX 750 Ti GT 1030'dan çok daha güçlü bi ekran kartı ve sıfır GT 1030 alıp ikinci el 750 Ti'a vereceğiniz parayı verip daha düşük FPS almaktansa sağlam ikinci el 750 Ti bulursunuz ve çok daha yüksek FPS değerleri alırsınız. 750 Ti hala çok güçlü bir ekran kartı. Steam kullanıcılarının arasında en çok kullanılan ekran kartı da 750 Ti bu arada.
Ben de CS:GO için istiyorum zaten ve yorumlara baktığım kadarıyla GTX 750 Tİ tavsiye ediliyor. Ben de GTX 750 Tİ almaya karar verdim ama güç kaynağım yeterli olur mu sizce ?