2. el GTX 970 alınır mı?

Hocam bir iç savaş var.
Bazıları RX 500 serisinden uzak durun diyorlar.
Siz de öneriyorsunuz.
Ben ne yapacağımı şaşırdım.

2. el konusunda AMD'den uzak durmanızı öneririm nedenine gelecek isek şundan kaynaklıdır çok fazla mining yapılmış kart yapılmamış diye satılıyor. Biz bunu önermiyoruz maalesef. 970 1060 ile neredeyse aynı güçte olan bir kart ve 5 6 senelik olmasına rağmen günümüzde hala iyi değerler sunan bir karttır.
Driver konusuna geleceksek NVIDIA hala güncek sürücüleri 900 serisine sunmaktadır yani en 3090 için çıkan sürücüyü 950'de kullanabiliyor.

7100GS kullanan birisi olarak söylüyorum alınır. Neden alınmasın niye driver sorunu çıkarsın. 900 850 bandına çeker ise daha güzel alınır.

Ben kendim hala kullanıyorum cok triple a oyun oynamiorum ama guclu bi kart oldugunu soyleyebilirim temizse alınır

1000 TL'ye sahibinden de RX 580 8 GB var hen ayni fiyat hem de merdeyse ayni performans bencr 8 GB olduğu için RX 580 almak daha mantikli

Hocam 1000 liraya Rog Strix 1050ti var ben olsam onu tercih ederdim.

Durumun varsa biraz daha ekleyip 1060 bulabilirsin ben 1150 TL'ye ASUS Dual modeli aldım hala sağlam 4 ay oldu.

Alınmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…