Çözüldü 2.el GTX 970 hâlâ alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RamoReis01

Hectopat
Arkadaşlar uzun zamandır ekran kartı arayışı içerisindeyim. NVIDIA GTX 970 4 GB, ikinci el olarak hâlâ alınır mı? 700-900TL civarında fiyatlara satılıyor. Alternatif NVIDIA ekran kartı önerilerinize de açığım.

Çözüm
Besleyecek işlemciniz ve orta seviye bir ekran kartına ihtiyaç duyan sisteminiz varsa o fiyata tabii ki alınır. Ama temiz olmasına dikkat edin.
Açıkçası direkt 6-7 bin liralık PC toplama düşüncem de var ama bazen bilgisayardan aşırı sıkılıyorum, o yüzden en azından daha performanslı kart alıp sistemi de daha sonra upgrade etmeyi planladım. Telefon borcum bitince direkt RX 580 alıp da hiç upgrade işine girişmeyebilirim. RX 580 eskisi gibi 800₺’ye bulunabilseydi çoktan alacaktım.
Tavsiyem performans olarak aşırı fark falan almazsın. RX 560 Kalsın tekrar oyun zevkin geldiği zaman sistem güncellersin. Yeni işlemciler ve RTX 3000 serisi gelecek onları beklemenizi tavsiye ederim.

Tavsiyem performans olarak aşırı fark falan almazsın. RX 560 Kalsın tekrar oyun zevkin geldiği zaman sistem güncellersin. Yeni işlemciler ve RTX 3000 serisi gelecek onları beklemenizi tavsiye ederim.

Hocam yeni gelecek 3000 serisi falan diğer kartların fiyatında düşüş yaratır mı sizce? Yoksa her şey aynı mı kalır?

Hocam yeni gelecek 3000 serisi falan diğer kartların fiyatında düşüş yaratır mı sizce? Yoksa her şey aynı mı kalır?
Yeni gelecek modellerin F/P ürünlerine bakmanız daha iyi olur. RTX 2XXX serisinde ucuzlama yaratabilir. Keza 1080-1080 Ti pek ucuzlamadı. Tersine stok azalınca, üretim kesilince fiyatı arttı. RTX 3050 Ti gibi bir model de gelebilir, beklemek de fayda var.

Yanlış bilgi
Önermediğim bir ekran kartı bilişim okuduğum için pek çok ekran kartı ile haşır neşirim. Fakat GTX 970 4 GB sürekli bir coil whine ve stabil çalışmayan bir seyir var ki güç tüketimi zaten evlere şenlik. Onun yerine gidin 2.elden 1050 Ti ya da RX 460 alın biraz az FPS alırsınız ama en azından kafanız rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı