2. El GTX 970 Sistem Alınır mı?

Ata Altıparmak

Hectopat
Satılık - i7 3820 & P9X79 LE & 8GB RAM & GTX 970 & 2011 Soket PC
2500 TL istiyorlar.
OC ve madencilik yapılmamış, 2 3 sene kullanılmış ve günde yaklaşık 3 saat falan ve kargo onlardan sizce değer mi ?
Ben bu bilgisayarla bir süre idare edeceğim sonra 1060 6G ve RAM yükseltmesi yapacağım sizce mantıklı olur mu ?
Satılık - 15 Aylık MSI GTX 1060 GAMING X 6GB,
Bi arkadaşta böyle bir 1060 6G satıyor yoksa sistemi alıp hemen üzerine bunu almalı mıyım ?
Darboğaz olur mu?
Oynadığım oyunlar R6, PUBG, BF4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fiyatı gayet güzel alınabilir. Ama garantisiz bir pc olacak elinde onuda düşünmelisin.

Gayet kuvvetli bir sistem. Alınabilir. RAM yükseltmesi yapın, fakat GTX 970 takılı olan bilgisayara güncellemek için GTX 1060 almanın hiçbir mantığı yok. Aşağı yukarı aynı performansı veriyorlar zaten. Boşa masraf olur.

işlemcisi nasıl yenilememe gerek var mı ?

Yani sadece ram yükseltmesi yapmalıyım değil mi?
Ve acaba Ramları değiştirmesem fazladan Ram alsam bir sürü Ramim olasa olur mu ? Ramlar 1866 Mhz ben bunun yanına 2400 Mhz ram alsam sorun olur mu?
İ 7 2820 anladığım kadarı ile X serisi bir işlemci ekran kartına göre iyi bence.

Yani sadece ram yükseltmesi yapmalıyım değil mi?
Ve acaba Ramları değiştirmesem fazladan Ram alsam bir sürü Ramim olasa olur mu ? Ramlar 1866 Mhz ben bunun yanına 2400 Mhz ram alsam sorun olur mu?

İşlemci o kadarını desteklemiyor olarak görünüyor intelin sitesinde.

peki ben bu sistemi 2500 e aldım diyelim hangi parçalarını değiştirmeliyim ?
Bütçe yaklaşık 1000 tl fln

Üstad bende aldım aynı sistemi
gtx 970
İ5 4690k
16 ram
He birde 22 inch monitörü var bende 2500 e aldım ve çok memnunum pubg ultra 1080p de 50-60 fps veriyor altına düşümüyor gayet sağlam sistem alınır yani
Monitörde fiyata dahildi yani bütün sistem 2500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…