Bir arkadaşım toplama kasasını satıyor ve ben de almayı düşünüyorum ama kasa beni nereye kadar götürür bilemiyorum. Ben direk size parçaları yazayım:
İşlemci: i7 4790
Ekran kartı: Zotac GTX 980 AMP! Omega Edition
Anakart: Gigabyte Z97X-Gaming 7 İntel z97 Soket 1150 DDR 3 3200Mhz (O.C.)
Ram: Corsair ddr3 1600 Mhz 16 GB
İçinde HDD ve SSD var Güç kaynağı iyi bir markanın modeli. Benim aklıma takılan anakartın DDR3 olması. GTX980 iyi bir model bunu biliyorum ama Zotac hakkında bir bilgim yok açıkçası. Fiyat olarak kesin bir şey yok. Görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Zotac kaliteli markadır. Türkiye'de fazla satılmasa da yurt dışında çok kullanılan bir markadır. DDR3 olması seni yanıltmasın. İ7 6700 ile aynı performansı veriyordu neredeyse. Gayet güzel bir bilgisayar gönül rahatlığıyla kullanabilirsin (Tabii başkalarınında yorumlarını da göz önünde bulundur.)
Hocam size değil cevabım forumda bazı yerlerde g4400 ile i7 4790k'yı karşılaştıranlar var. (g4400 divdivavdövt binseksen ile davbovaz yapmaz çüvkü divdivavdövt o) örneğin .
Hocam size değil cevabım forumda bazı yerlerde g4400 ile i7 4790k'yı karşılaştıranlar var. (g4400 divdivavdövt binseksen ile davbovaz yapmaz çüvkü divdivavdövt o) örneğin .
Cevabın bana olsun olmasın. Haklının hep yanındayım. DDR3'ü kötülediğini yazdınız ama arkadaş kötülememiş. Ayrıca kim İ7 4790K ile G4400'ü karşılaştırıyor?