2. El GTX1070 alınmalı mı?

xtrax

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Üniversite sınavının bitmesinin hemen ardından bir ekran kartı alacağım. Ama şu anki piyasada zamanında 1400-1500 liraya gördüğüm kartlara 2000 lira vermek istemiyorum. Bu yüzden 2100 2200 liraya 2. El temiz bir 1070 almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?

SM-A510F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni seri kartların ucuz olması düşük bir ihtimal. Eğer madencilik vb. işlerde kullanılmamış, temiz bulabilirseniz alın.

Yeni seri kartlar 3000 liradan baslar heralde. Ben de temiz kartlar bakmaya basladım.

Arkadaşlar bir tane ekran kartı buldum. Fiziksel olarak bir problemi gözükmüyor. Oyun testleri istedim. Örnek olarak PUBG'de 1080p tüm ayarlar ultrada 100FPS ve 65 derece kart. Fiyatta da anlaştık. Değerler normal mi?

Arkadaşlar bir tane ekran kartı buldum. Fiziksel olarak bir problemi gözükmüyor. Oyun testleri istedim. Örnek olarak PUBG'de 1080p tüm ayarlar ultrada 100FPS ve 65 derece kart. Fiyatta da anlaştık. Değerler normal mi?
Normal.Garantisi varsa alabilirsiniz.

1070 ilk çıktığında 1700-1800 TL idi. Şu sıralar 2200 altı bırakın sıfırı ikinci el zor bulunuyor bence durmayın alın dolar daha da artabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…