5 513242 Centipat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Eski bir bilgisayarın güç kaynağı bozuldu ve 2. el bir güç kaynağı alacağım fakat güvenilir nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
Merhabalar. Eski bir bilgisayarın güç kaynağı bozuldu ve 2. el bir güç kaynağı alacağım fakat güvenilir nereden alabilirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #2 Sahabinden benzeri sitelerden güvenli satıcı bulursan alabilirsin.
5 513242 Centipat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Sahabinden benzeri sitelerden güvenli satıcı bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki Power Supply'nin bilgisayarla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ya uyumsuz olanı alıp da bilgisayar patlarsa diye tırsıyorum. :/
Silinen üye dedi: Sahabinden benzeri sitelerden güvenli satıcı bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki Power Supply'nin bilgisayarla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ya uyumsuz olanı alıp da bilgisayar patlarsa diye tırsıyorum. :/
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 Bilgisayarınla uyumsuz olanı yoktur. Almadan önce buradan veya yeni konu açıp sorarsan marka modelin iyi olup olmadığı hakkında bilgilendirirler.
Bilgisayarınla uyumsuz olanı yoktur. Almadan önce buradan veya yeni konu açıp sorarsan marka modelin iyi olup olmadığı hakkında bilgilendirirler.
asertyu Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 513242 dedi: Peki Power Supply'nin bilgisayarla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ya uyumsuz olanı alıp da bilgisayar patlarsa diye tırsıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... uyumsuz psu diye bir şey yok.
513242 dedi: Peki Power Supply'nin bilgisayarla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ya uyumsuz olanı alıp da bilgisayar patlarsa diye tırsıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... uyumsuz psu diye bir şey yok.