2. el HD 7870'ye 425 TL Verilir Mi?

Ben Sapphire HD 7870 XT 379 TL ye satıyorum. Çok temiz ve stabil çalışıyor. Yaklaşık 6 ay daha garantisi var. Vatan dan aldım, faturası da yanımda.
Satmamın tek sebebi GTX 970 almış olmam.

Bütçe arttırıp R9 270X satın almanızı öneririm. HD 7870 artık güncelliğini yitirdi.

Eğer 500 lira bütçen varsa R7 265 öneririm. Sıfır. Ben kullanıyorum gayet memnunum karttan sapphire modeli

Powercolor r9 270 turboduo 487 TL onu alabilirim aslinda.

Bu arada yorumlariniz icin tesekkurler.

Powercolor hakkında bilgim yok malesef. Bilen arkadaşların yorum yapması daha doğru olur.

Arkadaslar asus r9 270 4 GB modeli satan arkadas 500 lira dedi 1 yil garantili son kez soruyorum sizlerin verecegi cevaba gore alacagim. Kart'ta hic bir sorun olmadiginin garantisini veriyo ne dersiniz alsam mi?

Kartin 0 fiyati 769 lira.

Yok mu hiç cevap vericek?

Ya R9 270X alacaksın, ya da 750 Ti, Altına bakarsan kafan ağrıyabilir.

Kardeşim zaten r9 270x Asus 4GB modelini alacağım 2 yıl garantiliymiş. Benim sorum 500 lira istendi bu kart'a seri numarasına kadar herşeyine baktım bir sorununu göremedim kart'ın resimlerinide gönderildi kutusu cd'si vs hepsi var 500 lira fiyat biçti yani yani sizce iyimi bu fiyat bu karta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…