K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ikinci el HDD aldım. Test sonuçları böyle iyi mi? Dosya Ekleri mn.png 761 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023
Mert Kuşku Centipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2023 #2 krox_pm dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ikinci el HDD aldım. Test sonuçları böyle iyi mi? Genişletmek için tıkla... Olmasa da olur gibi.
krox_pm dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ikinci el HDD aldım. Test sonuçları böyle iyi mi? Genişletmek için tıkla... Olmasa da olur gibi.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 krox_pm dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ikinci el HDD aldım. Test sonuçları böyle iyi mi? Genişletmek için tıkla... SSD alsaymışsınız. @enversosa Mesajıma beğenmedim atmanızın sebebi ne?
krox_pm dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ikinci el HDD aldım. Test sonuçları böyle iyi mi? Genişletmek için tıkla... SSD alsaymışsınız. @enversosa Mesajıma beğenmedim atmanızın sebebi ne?
K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #5 arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görürmü ve 750 gb Hdd 100tl ye aldım fiyatı uygunmu ve arkadaşlar ssd var bende bu hdd ye oyunlarımı atacam sadece Son düzenleme: 4 Mart 2023
arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görürmü ve 750 gb Hdd 100tl ye aldım fiyatı uygunmu ve arkadaşlar ssd var bende bu hdd ye oyunlarımı atacam sadece
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 4 Mart 2023 #6 krox_pm dedi: Arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görür mü ve 750 GB HDD 100TL'ye aldım fiyatı uygunmu. Ve arkadaşlar SSD var bende bu HDD'ye oyunlarımı atacağım sadece. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo programından Smart verilerinin ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim.
krox_pm dedi: Arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görür mü ve 750 GB HDD 100TL'ye aldım fiyatı uygunmu. Ve arkadaşlar SSD var bende bu HDD'ye oyunlarımı atacağım sadece. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo programından Smart verilerinin ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #7 Sadece veri depolamak için kullanacaksanız işinizi görür diye düşünüyorum ama o hızlarla günlük kullanımda sorun çıkarabilir.
Sadece veri depolamak için kullanacaksanız işinizi görür diye düşünüyorum ama o hızlarla günlük kullanımda sorun çıkarabilir.
K krox_pm Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #8 hocam tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Acaba bundan mı?bahsediyorsunuz. Dosya Ekleri mn.png 761 KB · Görüntüleme: 31
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 4 Mart 2023 #9 krox_pm dedi: Hocam tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Acaba bundan mı? Bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Yaptığınız sadece hız testi. CrystalDiskInfo buradan indirebilirsiniz.
krox_pm dedi: Hocam tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Acaba bundan mı? Bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Yaptığınız sadece hız testi. CrystalDiskInfo buradan indirebilirsiniz.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #10 krox_pm dedi: Arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görür mü? ve 750 GB HDD 100 TL'ye aldım fiyatı uygun mudur? Ve arkadaşlar SSD var bende bu HDD ye oyunlarımı atacağım sadece. Genişletmek için tıkla... HDD'ye oyun kurmayın. Ve lütfen kuralları okuyun.
krox_pm dedi: Arkadaşlar sağlık oranı 80 iş görür mü? ve 750 GB HDD 100 TL'ye aldım fiyatı uygun mudur? Ve arkadaşlar SSD var bende bu HDD ye oyunlarımı atacağım sadece. Genişletmek için tıkla... HDD'ye oyun kurmayın. Ve lütfen kuralları okuyun.