Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın arkadaşı sistem satıyor. 30 bin istedi, acaba eder mi? DDR almak mantıklı mı bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hepsi dahil mi 30K?Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın arkadaşı sistem satıyor. 30 bin istedi, acaba eder mi? DDR almak mantıklı mı bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet, mouse klavye, kulaklık da varHepsi dahil mi 30K?
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın arkadaşı sistem satıyor. 30 bin istedi, acaba eder mi? DDR almak mantıklı mı bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Full set 30 ise iyi bence.Evet, mouse klavye, kulaklık da var
Evet, mouse klavye, kulaklık da var
Ekipmanlar iyi değil normal o yüzden yazmadım zatenDaha iyisi olur gibi ama ekipmanlarda var bilemedim.
Ekipmanlar iyi değil o yüzden yazma gereği duymadımEkipmanlar neler? O zaman fena sayılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.