2.el High Power 750W performance gd +80 Gold vs sıfır XPG pylon 650W +80 Bronze

Ekran kartındaki sorun ne durumda? Bende 5700xt var ve anlattıklarının aynısını yaşıyorum(Ancak bazen bilgisayarı açıp kapatmama gerek olmuyor, sadece uygulama kapanıp AMD Driver Timeout diyor.), güç kaynağım da High Power Performance GD 750W, artık AMD driverlerinin sıkıntısı olduğunu düşünüyorum(Aldığımdan beri 2020 ekim civarı)

Hocam sorun güç kaynağından değil, ekran kartının içindeki macunun neredeyse bitmiş olmasından kaynaklanıyormuş. Macunu değiştirdikten sonra hiçbir sorunum kalmadı ama boş yere güç kaynağı masrafına girmiş oldum gibi bir şey oldu :d RX 5700XT'lerde driver sorunu sıkça karşılaşılan bir şeymiş araştırdığım kadarıyla. Sizin hata donanımsal bir hatadan ziyade dediğiniz gibi driver hatası olabilir. Maalesef kesin bir bilgi sahibi değilim probleminiz hakkında. Umarım kısa zamanda çözebilirsiniz.

Burada yaşanan sorun a dan z ye benimle aynı. Bende PSU değiştirdim sorunum düzeldi benim. Ekran kartımın da aslında macunun yenilemek istiyorum ama garantisi bozulur diye yapmadım.

Macunun bitmesi sıcaklıkları da negatif etkilemez mi, benim sıcaklıklarımda hiçbir sorun yok undervolt ve %40 fanlar ile(Tabi Sapphire nitro+ modeli, ondan da olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…