S SkYfL00D1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #11 Astiva dedi: Bu fiyata GTX1650 laptop zor var. Uzak durun ilandan. Ya hatalı girilmiştir fakat hiç sanmam ya da insan kekliyor. Genişletmek için tıkla... cenkkk dedi: Aşırı ucuz, dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Emirolord dedi: Çok ucuz ayrıca satıcı yeni bence uzak durun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Astiva dedi: Bu fiyata GTX1650 laptop zor var. Uzak durun ilandan. Ya hatalı girilmiştir fakat hiç sanmam ya da insan kekliyor. Genişletmek için tıkla... cenkkk dedi: Aşırı ucuz, dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Emirolord dedi: Çok ucuz ayrıca satıcı yeni bence uzak durun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ekim 2024 #12 Astiva dedi: İlginç, RTX 4070 ne ara o fiyata düştü. Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok ama olsa net duyardım. Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan bu konuda emin değilim donanımları aynı ama bilgisayar bana hediye geldi, alan kişi abim 25K'ya aldığını söylemişti muhtemelen yalan söyledi.
Astiva dedi: İlginç, RTX 4070 ne ara o fiyata düştü. Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok ama olsa net duyardım. Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan bu konuda emin değilim donanımları aynı ama bilgisayar bana hediye geldi, alan kişi abim 25K'ya aldığını söylemişti muhtemelen yalan söyledi.