2. el i3-14100F Afox RX 5700XT sistem alınır mı?

Eyvalla yorumlar için laptop alacaktım ikinci el böyle 2.3 aylık 25bin lik bakıyorum aklımda herhangi bi model yok tavsiye verirseniz sevinirim sıfırlara 40 bin civari vermek istemiyorum nette bakıyorum 30 civarı var da ikinci elde biraz riskli laptop

Hayır bak vatana git eğer 4 k falan koyabilirsen RX7600 ve Ryzen 5 5600'lü sistemler var vatanın internet sitesinden bak

Bence eğer iş veya okul vb için kullanmıcaksan hiç laptop alma

VA paneldi sanırım bu VA panel kesinlikle önermem çok kötü gözüküyor IPS panelden şaşma.

Bırakın artık şu VA panel alınmaz lafını, VA panel kullanıyorum 2. IPS monitörümden daha iyi renkleri var.

Konuya gelecek olursak o kadar etmez, monitör ile Max 13-14 falan, o fiyata zorlasak 6600 XT topluyoruz.

ikinci el laptop söylediğin gibi riskli. Bütçeyi 30 falan yapabilirsen güzel laptop alabilirsin sıfır tarafından.

ikinci el laptop söylediğin gibi riskli. Bütçeyi 30 falan yapabilirsen güzel laptop alabilirsin sıfır tarafından.
Ozamanda sistem düşük oluyor sadece akşamları 2 .3 saat oyun oynamak için ya öyle oyun hastası değilim ondan sıfır almak mantıklı diyosun yani

Ozamanda sistem düşük oluyor sadece akşamları 2 .3 saat oyun oynamak için ya öyle oyun hastası değilim ondan sıfır almak mantıklı diyosun yani
fazla kullanılmamış ve güvenilir satıcıysa alınabilir ikinci el. Oyunu sadece evde oynuyorsanız direkt masaüstü alın daha mantıklı olur hem daha ucuza gelir hem daha güçlü olur.

25k bütçeniz varsa AM5 toplarsınız hocam bulaşmayın buna. Ayrıca RX5000 serisi kronik WattMan problemli bir seri bende bizzat kullanıyorum. 7500f-rx6600xt/6700 sistem toplarsınız yanına da monitör çıkartırsınız. Laptop alacaksanız bilgim yok.

Tamam hocam eyvallah tavsiyeniz için valla bi kişide al demedi almıyom ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…