2. el i3-7100 GTX 1050 PC alacağım, nasıldır?

canboyraz

Decapat
Bu PC'yi almayı düşünüyorum. Uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplama konusunda iyi olan arkadaşlar bu fiyata AMD tabanlı daha iyi bir sistem toplayabileceğini düşünüyorum.

Sistem toplama konusunda iyi olan arkadaşlar bu fiyata AMD tabanlı daha iyi bir sistem toplayabileceğini düşünüyorum.
Yok hocam bunu aldım aldım alamazsam sıfır toplamak çok uzun zamanımı alcak.

Forumda genel olarak Everest PSU'ların pek iyi olmadığı söyleniyor. i3 işlemci bana göre güncel oyun için yeterli kalmayacaktır. GTX 1050 ise güncel oyunları yüksek FPS ile açmayacaktır ki zaten bende GTX 1050 kullanıyorum. Ama CS GO'da bir sıkıntı yaşayacağını sanmam. Toplamanın ise zaman alacağını düşünmüyorum. Her parçayı aynı yerden alırsan montajını yapıp bile gönderen siteler var. Tabi son karar yine sana ait ama daha bilgili biri konuya bakana kadar beklemeni öneririm. Sana en azından 4GB ekran kartı olan bir bilgisayar toplayacaklarını düşünüyorum.

Hocam bence de almayin. Bu sistem 3400 TL etmez. Bu fiyata sifir toplanir bu performansta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…