Ya millet 9500 GT kullanıyor hâlâ, siz de yok o yok bu geride kaldı deyip duruyorsunuz. Önemli olan amaç be kardeşim amaç. Yapabileceği en iyi şey bu bütçede RTX almak. Hem o kadar para ödeyecek, hem de (hata çıkarsa) WattMan ile uğraşacak. Saçmalık.
Ya millet 9500 GT kullanıyor hâlâ, siz de yok o yok bu geride kaldı deyip duruyorsunuz. Önemli olan amaç be kardeşim amaç. Yapabileceği en iyi şey bu bütçede rtx almak. Hem o kadar para ödeyecek, hem de (hata çıkarsa) Wattman ile uğraşacak. Saçmalık.
Para vericek adam niye eski ekran kartına para versin, yenisiyle aynı fiyata satıyor adamlar. Elinde olan ne varsa onu kullansın çöpe atıcak halleri yok. RTX 3050 alın tabi RX 6600 XT parasına siz bilirsiniz. Ben sadece yeni teknoloji kart alsın diye öneri verdim arkadaşa.
RTX ya da RX serisinden kartlı bir sistem düşünün derim. 1650 artık günümüz teknolojisine göre bayağı bir eski kaldı. Kullanılır mı kullanılır ama alacaksam olsam almam.
9000 TL çok hocam hani alırsınız moraliniz bozulur keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diye yapmayın acele etmeyin derim. O işlemci o 1650 karttan iki tane çalıştırır. Kafadan karttan zarar etmiş olursunuz. Upgrade istiyor, 4-5 k da yeni karta verdiniz diyelim, etti 14 bin. Bu paralara 3060 ti sistem var piyasada.
9000 TL çok hocam hani alırsınız moraliniz bozulur keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diye yapmayın acele etmeyin derim. O işlemci o 1650 karttan iki tane çalıştırır. Kafadan karttan zarar etmiş olursunuz. Upgrade istiyor, 4-5 k da yeni karta verdiniz diyelim, etti 14 bin. Bu paralara 3060 ti sistem var piyasada.