2. el i5-3470 alınırken neye dikkat edilmelidir?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Letgo'da bulduğum ikinci el i5-3470 alacağım. Genellikle işlemci satıcıları kendi yerlerinde test ettirmek istemiyorlar. Ben de ne yapacağımı bilemedim ve sadece evde test yapabileceğim. Yani burada işin içine güven duygusu giriyor. Ürünü alırken neye dikkat etmeliyim?

Letgo'da bulduğum ikinci el i5-3470 alacağım. Genellikle işlemci satıcıları kendi yerlerinde test ettirmek istemiyorlar. Ben de ne yapacağımı bilemedim ve sadece evde test yapabileceğim. Yani burada işin içine güven duygusu giriyor. Ürünü alırken neye dikkat etmeliyim?
Başka Bir Satıcıdan Alın Veya İnternetten Alın Tray

Aldığın yerde test et ne olursa olsun. Evde test ederken bir sorun çıkar bu sefer geri almazlar.
Veya sorunlu işlemciyi size satarlar eve götürürsünüz sorun sizden kaynaklı derler geri almazlar.

LGA yapılı işlemcilerin hasarını dışarıdan anlamak zor hocam.
Test ettiren birisinden alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı