nebi_clkkya.06 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Quadro gamemax Intel Core i5-4460 3.4GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GT730 4 GB ekran kartı FreeDOS işletim sistemli Gaming bilgisayar bilgisayar evkurda 0'ı 3700 TL. Ben 2.el 1 aylık 2 yıl garantili buldum satıcı kutusu garantisi falan var dedi yarın bakmaya gideceğim. Sizce alınır mı, bir de nelere bakayım oraya gidince? Satıcı sadece LoL yüklü bilgisayarda dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Quadro gamemax Intel Core i5-4460 3.4GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GT730 4 GB ekran kartı FreeDOS işletim sistemli Gaming bilgisayar bilgisayar evkurda 0'ı 3700 TL. Ben 2.el 1 aylık 2 yıl garantili buldum satıcı kutusu garantisi falan var dedi yarın bakmaya gideceğim. Sizce alınır mı, bir de nelere bakayım oraya gidince? Satıcı sadece LoL yüklü bilgisayarda dedi.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #2 nebi_clkkya.06 dedi: Quadro gamemax Intel Core i5-4460 3.4GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GT730 4 GB ekran kartı FreeDOS işletim sistemli Gaming bilgisayar bilgisayar evkurda 0'ı 3700 TL. Ben 2.el 1 aylık 2 yıl garantili buldum satıcı kutusu garantisi falan var dedi yarın bakmaya gideceğim. Sizce alınır mı, bir de nelere bakayım oraya gidince? Satıcı sadece LoL yüklü bilgisayarda dedi. Genişletmek için tıkla... 3700'e sakın almayın hocam. O sistemin ederi 1.5kdan fazlası değil.
nebi_clkkya.06 dedi: Quadro gamemax Intel Core i5-4460 3.4GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GT730 4 GB ekran kartı FreeDOS işletim sistemli Gaming bilgisayar bilgisayar evkurda 0'ı 3700 TL. Ben 2.el 1 aylık 2 yıl garantili buldum satıcı kutusu garantisi falan var dedi yarın bakmaya gideceğim. Sizce alınır mı, bir de nelere bakayım oraya gidince? Satıcı sadece LoL yüklü bilgisayarda dedi. Genişletmek için tıkla... 3700'e sakın almayın hocam. O sistemin ederi 1.5kdan fazlası değil.
nebi_clkkya.06 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 qGhosT dedi: 3700'e sakın almayın hocam. O sistemin ederi 1.5kdan fazlası değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1600 TL'ye alacağım
qGhosT dedi: 3700'e sakın almayın hocam. O sistemin ederi 1.5kdan fazlası değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1600 TL'ye alacağım
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #4 1500 liradan fazlaysa alınmaz. Alıp bir ay kullanıp o kadar düşüğe satması da akıl kârı değil.
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #5 2500e apu sistem toplandığında daha iyi performans alınabilir sıfıra
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #6 nebi_clkkya.06 dedi: Hocam ben 1600 TL'ye alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Pazarlık yapıp 1.5k ya alın. PSU markası nedir?
nebi_clkkya.06 dedi: Hocam ben 1600 TL'ye alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Pazarlık yapıp 1.5k ya alın. PSU markası nedir?
nebi_clkkya.06 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #7 qGhosT dedi: O zaman sıkıntı yok. Pazarlık yapıp 1.5k ya alın. PSU markası nedir? Genişletmek için tıkla... EVKUR Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız. www.evkur.com.tr tek bilgim bu @Azulaa kcg dedi: 1500 liradan fazlaysa alınmaz. Alıp bir ay kullanıp o kadar düşüğe satması da akıl kârı değil. Genişletmek için tıkla... onu bende anlamadım sizce gidip bakmalımıyım
qGhosT dedi: O zaman sıkıntı yok. Pazarlık yapıp 1.5k ya alın. PSU markası nedir? Genişletmek için tıkla... EVKUR Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız. www.evkur.com.tr tek bilgim bu @Azulaa kcg dedi: 1500 liradan fazlaysa alınmaz. Alıp bir ay kullanıp o kadar düşüğe satması da akıl kârı değil. Genişletmek için tıkla... onu bende anlamadım sizce gidip bakmalımıyım
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #8 nebi_clkkya.06 dedi: EVKUR Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız. www.evkur.com.tr Tek bilgim bu. @Azulaa Genişletmek için tıkla... Hocam neden o kadar ucuza satıyor adam. Aynı ürün mü? Yine alınmaz bence. PSU belli değil. SSD markası belli değil.
nebi_clkkya.06 dedi: EVKUR Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız. www.evkur.com.tr Tek bilgim bu. @Azulaa Genişletmek için tıkla... Hocam neden o kadar ucuza satıyor adam. Aynı ürün mü? Yine alınmaz bence. PSU belli değil. SSD markası belli değil.
nebi_clkkya.06 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #9 qGhosT dedi: Hocam neden o kadar ucuza satıyor adam. Aynı ürün mü? Yine alınmaz bence. PSU belli değil. Ssd markası belli değil. Genişletmek için tıkla... evet ürün aynı bilgisayardan anlamadığım için psu falan bilmiyorum
qGhosT dedi: Hocam neden o kadar ucuza satıyor adam. Aynı ürün mü? Yine alınmaz bence. PSU belli değil. Ssd markası belli değil. Genişletmek için tıkla... evet ürün aynı bilgisayardan anlamadığım için psu falan bilmiyorum