2. el i5 8600k ve GTX 1070 8 GB sistem alınır mı?

CEv59

Decapat
  • İşlemci: İntel i5 8600k
  • Ekran Kartı: MSI Gaming X 1070
  • Anakart: GIGABYTE Z370-HD3P
  • RAM'ler: CORSAIR 16gb (2x8GB) vengeance LED kırmızı DDR4 3000MHz CL15 dual kit RAM
  • SSD : 250 gb Samsung 850 EVO
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 5400RPM 64MB Cache Harddisk
  • Sıvı Soğutma: COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120
  • Kasa: COOLER MASTER MASTERBOX 5 GM 750W 80PLUS MODÜLER SUPER MidT ATX SİYAH KASA
2.el sistem 5 bin TL son fiyat çekiyor, kutu ve faturaları mevcut. 8 aylık bilgisayar almaya değer mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci anakart 1500+700=2200
Ekran kartı 2000
RAM 650
SSD 350
HDD 150
Sıvı soğutma bence para etmez.
Kasa 350

Anca 5000. Normal fiyat bence alınır. Biraz daha indirtmeye çalış

Ayrıca sıfır falan almaya kalkma 2 katına mal olur 2.el almaktan korkmayın.

Sıfır şuan bu özelliklerde imkansız bu fiyata zaten iyi bir kontrol ederek alacagım zaten ama temiz kullanılmış günlük 2-3 saatlık çalışmış makına.

İkinci el sistem alınabilir. Fakat o sıvı soğutma ile o kasa soğutması çok zayıf. Oyun için alıyorsanız kasanız cayır cayır yanacak. Satan kişide ısındığı için satıyor olabilir. Testleri yapmadan almayın.

İkinci el sistem alınabilir. Fakat o sıvı soğutma ile o kasa soğutması çok zayıf. Oyun için alıyorsanız kasanız cayır cayır yanacak. Satan kişide ısındığı için satıyor olabilir. Testleri yapmadan almayın.
Teşekkürler fikriniz için değerlendiririm.

Dostum sistem her açıdan gayet yeterli görünüyor,8 aylık olduğu için parçaların garantisi vardır bir sorun yaşarsan sorarsın neyi göndermen gerektiğini söyleriz, Arkadaşların dediği gibi soğutma konusunda sıkıntı yaşama ihtimalin var fakat ben onu da yaşayacağını pek sanmam, fiyat ise güzel

Dostum sistem her açıdan gayet yeterli görünüyor,8 aylık olduğu için parçaların garantisi vardır bir sorun yaşarsan sorarsın neyi göndermen gerektiğini söyleriz, Arkadaşların dediği gibi soğutma konusunda sıkıntı yaşama ihtimalin var fakat ben onu da yaşayacağını pek sanmam, fiyat ise güzel
Teşekkürler yorumun için soğutma sıkıntı olursa ilerde iyi bir soğutma takarım kısmet olursa anlaşırsak alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı