2. el i5 9600KF - RTX 2060S sistem 12.000 TL'ye alınır mı?

Haklı olabilirsiniz ama 9600kf ve 2060S performansı 6600 ve 3050'den daha iyi değil midir?

Kanka tam anlamıyorum sistemlerden ama bende RTX 2060 var RTX 3050'den daha ucuz ve çoğu oyunda 3050 ile karşılaştırmalar var YouTube'da 5 10 FPS fark atıyor grafik ayarları aynı.

Kanka tam anlamıyorum sistemlerden ama bende RTX 2060 var RTX 3050'den daha ucuz ve çoğu oyunda 3050 ile karşılaştırmalar var YouTube'da 5 10 FPS fark atıyor grafik ayarları aynı.

Bence baktığın sistem gayet uygun ama daha iyisini bulursan al tabii.

Uygun değil brom nerede uygun? O paraya ikinci el 3060'lı sistem bulunur.

Ben hiç yüksek ayarda oyun oynamıyorum bu arada ben Full Low settings akıcı oynamak isterim tüm oyunları ekran kartı hiç kullanılmıyor yani ve bu sistemde Max OC yapmayı düşünüyorum halihazırda 240mm sıvı soğutmasıda var o yüzden içim ısındı

Sen kafada bitirmişsin, öneri almak icin yazmamışsın almak istiyorsan al.

Sen kafada bitirmişsin, öneri almak icin yazmamışsın almak istiyorsan al.

Estafurullah arkadaşlarımıza saygısızlık olur bu ben sadece kullanıcıyım önceki sistemim 5600X ve 6600XT idi o sistemde neler yaşadığımı ben biliyorum o yüzden bu konuda tartışmayacağım sadece Intel ve NVIDIA tarafına geçmek istiyorum ve 6600XT kullanıcısı olarak 3050 öneriliyor kart kullanımım düşük işlemci kullanımım büyük olduğu için OC sistemli Intel sistem bulunmuyor hazır sistem olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…