2. El i7 6700K PC Toplama

faruk sincar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Parçalar yazılanlar gibi arkadaşlar 4200 TL civarında bir şey yapıyor toplam sizce nasıl? Fikirler önemli.

Islemci: İntel İ7 6700K 900 TL

Anakart: asus maximus v111 hero 700 TL

Ekran kartı; Asus strix r9 390X 8 GB 512 Bit 1100 TL

Ram: Kingston Hyperx 2x8 16 GB 2400 Mhz 250 TL

SSD: Samsung evo 850 240 GB 250 TL

Kasa ve Psu: silverstrone strıder 1200 watt Ve Xigmatek Assasin Black 600 TL

Sıvı soğutma: corsair H80IGT 250 TL

Ses kartı: sound blaster Fx 5.1 150 TL

Toplam; 4200 TL

Sıfır Fiyatınin Toplamı; 8000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar ne kadar süre kullanılmış ? Düzgün kullanılmış mı ? Bunlar önemli faktörler.

Bilgisayarı açıp test yapman mümkünse Aida64 indir stres testine sok. Msı afterburner ile de oyunda dene. Ucuz olunca şüphe etmemek elde değil. 2. PC toplanır ama dikkatli olmak lazım sonuçta bir sıkıntı olsa geri de veremezsin.

Merhaba 2. el alacağınız için söylüyorum. Elimde Asus Strix R9 390X var. Eğer düşünürseniz sm17ekrem@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Ben olsam işlemci ve ankartı 2. El almazdım. Geri dönüşü yok. Az bi'
paradan kaçınayım derken zarara uğramak kötü olur.

Ben olsam işlemci ve ankartı 2. El almazdım. Geri dönüşü yok. Az bi'
paradan kaçınayım derken zarara uğramak kötü olur.
Parçalar ne kadar süre kullanılmış ? Düzgün kullanılmış mı ? Bunlar önemli faktörler.
Arkadaşımın kasası parçaların 2 yıl garantisi mevcut bende kullanıyorum bir sorunu yok ihtiyaçtan satmakta

Yok sorun değil arkadaşımın benimde kullandığım bir bilgisayar ondan kuşkum yok gönül rahatlığıyla kullanıyorum ama yinede sormak istedim

Öyleyse bir sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun şimdiden.

Aynen ekran kartının aşırı ısınma sorunu var ekran kartsız ayrı alabilirsen almalısın olmadı biraz devam edersin ASUS R9 390X'le

Teşekkürler ama ekran kartı hakkında bir kaç tane kötü yorum görünce biraz soğudum sistemden
Evet ısınıyor ama kartı bozacak kadar değil. 90'ları görmedikçe sıkıntı olmaz.

Hatta ısınmaya AMD ekran kartıları Nvidia'nın kartlardan daha dayanıklı. Sırf fazla ısınıyorlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…