Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #11 226261 dedi: Mesajımdan sonra ilanı koymuşsun, bir de pişmiş pişmiş olmayan ilan derken diyorsun. Milletle dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsunuz?
226261 dedi: Mesajımdan sonra ilanı koymuşsun, bir de pişmiş pişmiş olmayan ilan derken diyorsun. Milletle dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsunuz?
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 14 Ekim 2021 #12 Just a Minute dedi: Dalga mı geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Konudaki ilk mesajınıza iyi bakın? İlan nerde?
Just a Minute dedi: Dalga mı geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Konudaki ilk mesajınıza iyi bakın? İlan nerde?
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #13 226261 dedi: Konudaki ilk mesajınıza iyi bakın? İlan nerde? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk mesajta yazan mavi "bu" yazını göremiyorsanız bir şey demiyorum artık. Sizden önce yazan arkadaşın görüpte sizin görmemeniz ayrı olay zaten.
226261 dedi: Konudaki ilk mesajınıza iyi bakın? İlan nerde? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk mesajta yazan mavi "bu" yazını göremiyorsanız bir şey demiyorum artık. Sizden önce yazan arkadaşın görüpte sizin görmemeniz ayrı olay zaten.
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 14 Ekim 2021 #14 Just a Minute dedi: Hocam ilk mesajta yazan mavi "bu" yazını göremiyorsanız bir şey demiyorum artık. Sizden önce yazan arkadaşın görüpte sizin görmemeniz ayrı olay zaten. Genişletmek için tıkla... İlanın linkini link şeklinde koyacaksın, eline yapışmaz. Sistem pahalı.
Just a Minute dedi: Hocam ilk mesajta yazan mavi "bu" yazını göremiyorsanız bir şey demiyorum artık. Sizden önce yazan arkadaşın görüpte sizin görmemeniz ayrı olay zaten. Genişletmek için tıkla... İlanın linkini link şeklinde koyacaksın, eline yapışmaz. Sistem pahalı.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #15 226261 dedi: İlanın linkini link şeklinde koyacaksın, eline yapışmaz. Sistem pahalı. Genişletmek için tıkla... Allaha allah? Kimin kuralı bu?
226261 dedi: İlanın linkini link şeklinde koyacaksın, eline yapışmaz. Sistem pahalı. Genişletmek için tıkla... Allaha allah? Kimin kuralı bu?