2. el Ibanez Gio alınır mı?

KaganFidan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Ben ikinci el bir gitar almayı planlıyorum, çünkü şu an bütçem az. Ancak birkaç ay sonra upgrade yapabilirim. Gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok, yeni başlayacağım. Hoşlandığım türler glam rock, rock ve metal gibi türler. Ibanez Gio'nun bana uygun olduğunu gördüm; fakat bu ikinci el gitarın alınıp alınmayacağından emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gitar aksesuarları.

Bir de, ikinci el gitar ve amfi alırken iyi olup olmadığını anlamamız için eğitim videoları çeken bir kanal önerebilir misiniz? Veya doğrudan siz de yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

ikinci el gitar ve amfi alırken iyi olup olmadığını anlamamız için eğitim videoları çeken bir kanal önerebilir misiniz? Veya doğrudan siz de yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

Gitarın / amfinin iyi olup olmadığını siz anlayamazsınız. Uzun süredir gitar çalıyor ve bir çok model / marka tecrübe etmiş olmanız gerklidir. İkinci eldeki kusurları da anlayabilmeniz bu sebeple mümkün değildir. Video ile öğrenemezsiniz.

Ben yardımcı olmak istesem de fazla bir şey söyleyemem. Resimler benim için doğru açılardan çekilmemiş. Genel olarak temiz görünüyor. Bağlantı noktaları, köprü fret , mekanik / elektronik aksam yorumu yapamam bu sebeple. Sap ucundaki kusur sorun teşkil etmez. En fazla bunu söyleyebiliyorum.

Bilen biri ile gidip deneyin. Kargo ile almayın sakın. Gönderen düzgün paketleyemez kargo düzgün taşıyamaz, iki taraf ta mağdur olur.

Son düzenleme:

Anladım sağ olun böyle hiç tanıdığım da yok bilgili ne yapabilirim bu konuda acaba bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…