2. El iPad Air Wi-Fi ve Cellular Alınır mı?

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Yarın bir tablet görmeye gideceğim. Annem için almayı düşünüyorum. Tabletin kutusunun arka kısmında "MH1C2TU/A iPad Wi-Fi Cellular 16GB Gold" yazıyor. İnternette fiyat araştırması yaptığımda 2K rakamlı fiyatlandırmalar çıkıyor ve sahibi 1000 TL istiyor. Tabi pazarlıkta mevcut dedi, cihazın sorunu olmadığını söyledi fakat dediğim gibi ürünü henüz görmedim. Merak ettiğim konu şudur; Bu ürün 1.nesil iPad Air Wi-Fi Cellular mı yoksa iPad Air 2 olan modeli mi? MH1 ile başlayan ürün kodunu araştırma yaptığımda Air 2 sonuçlarını alıyorum ama kutu arkasında Air 2 yazmıyor. Diyelim ki yarın tableti görmeye gittim, hiç bir sorunu yok ve film&dizi izlemek için kullanılacağı için 16GB'yi göz ardı edelim sonuç olarak bu fiyata alınır mı ? alınmaz mı ?

iPad Air 2'nin Cellular versiyonu. APPLE MH1C2TU/A iPad Air 2 16 GB WiFi + Cellular Tablet PC Altın

O fiyata çok uygun ama 16 GB günümüz standartlarının çok çok altında. İnternet üzerinden izlenecekse aslında çok da sıkıntı yaratmaz gibi. (Netflix, iTunes vb.)

Fiyatının bu kadar düşük olması tablet piyasasının batma noktasında olması olabilir ama siz yinede iyice inceleyin.

Kutusu bu hocam.

Dosya Ekleri

• 25564867_10213994939008746_238439079_n.jpg
    25564867_10213994939008746_238439079_n.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 242
Tamamdır çok teşekkürler, yarın gidip inceleyeyim. Garantisi varsa sorunsuzsa alırım, sonra direk garantiye gönderirim. Haber veririm sizede buradan. Birde bu saatte kırmayıp cevap verip yardımcı olduğunu için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum

Ürünü aldım, 600 TL verdim ama pazartesi günü faturasını getirecek geri kalan 300ü vereceğim. Ürün çok temiz, sıkıntısı yok gibi duruyor ios11.2.1 yüklü. Apple müşteri hizmetlerini aradım alırken çünkü seri numarasını sorguladığım zaman garanti bilgisi çıkmıyor daha sonra durumu anlattım ve İrlanda'daki Apple birimi ile iletişime geçtiler, ürünün garantisi varmış hiç aktif olmamış durumdaymış sadece faturanın fotoğrafını bize gönderin, garantiden kalan süreyi aktif edelim dedi. Olay bundan ibaret :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı