Spex06 Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #11 484334 dedi: Hocam yenilenmiş cihazların kalitesi belli olmuyor. Kötü parçalar da takabiliyorlar. Ben de ikinci ele yönelmenizi veya sıfır bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. onurkrt2 dedi: Hocam yenilenmiş telefonlar bu MediaMarkt'a sürekli şarjda duran milletin kurcaladığı telefonlar oluyor diye biliyorum. Parçalarında sorun varsa yenılıyorlar yoksa dewamke. 2K fazla verip daha az kurcalanmış bir telefon almanız daha mantıklı şahsen. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Adrastos dedi: Pil sağlığı kaç? Cihazın hangi parçaları değiştirilmiş? Yan sanayi parça var mı? Bunlara göre değerlendirme yaparız. Genişletmek için tıkla... 77 ikinci el cihaz. Lightspeed dedi: 1- yenilenmiş telefon alınmaz. 2- IP 11 hiç alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu.
484334 dedi: Hocam yenilenmiş cihazların kalitesi belli olmuyor. Kötü parçalar da takabiliyorlar. Ben de ikinci ele yönelmenizi veya sıfır bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. onurkrt2 dedi: Hocam yenilenmiş telefonlar bu MediaMarkt'a sürekli şarjda duran milletin kurcaladığı telefonlar oluyor diye biliyorum. Parçalarında sorun varsa yenılıyorlar yoksa dewamke. 2K fazla verip daha az kurcalanmış bir telefon almanız daha mantıklı şahsen. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Adrastos dedi: Pil sağlığı kaç? Cihazın hangi parçaları değiştirilmiş? Yan sanayi parça var mı? Bunlara göre değerlendirme yaparız. Genişletmek için tıkla... 77 ikinci el cihaz. Lightspeed dedi: 1- yenilenmiş telefon alınmaz. 2- IP 11 hiç alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.174 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #12 Spex06 dedi: Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. 77 ikinci el cihaz. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Genişletmek için tıkla... Alınmaz o zaman.
Spex06 dedi: Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. 77 ikinci el cihaz. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Genişletmek için tıkla... Alınmaz o zaman.
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #13 Spex06 dedi: Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. 77 ikinci el cihaz. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alınmaz artık o bütçelerde daha güncel kaliteli telefonlar alınabilir illahi alacağım diyor iseniz 2 sene ömrü kaldığını unutmayın.
Spex06 dedi: Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. 77 ikinci el cihaz. Başlık yanlış olmus hocam ıkıncı el bu. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alınmaz artık o bütçelerde daha güncel kaliteli telefonlar alınabilir illahi alacağım diyor iseniz 2 sene ömrü kaldığını unutmayın.
JReacher Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer İstanbul 27 Mayıs 2024 #14 Başlığı okudum sadece alınmaz. iphone 16 çıkacak sen 11'in ikinci eli alınır mı diyorsun yapma.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #15 Alınmaz.
GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2024 #16 Spex06 dedi: Piyasa fiyatı 14 15 arası iken böyle bir ilan buldum. Adamın kendi yeri var bir sıkıntı çıkar mı? Alırken nelere dikkat edeyim. Eki Görüntüle 2205768 Eki Görüntüle 2205769 Baslık yanlış olmus ıkıncı el. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alınmaz yenilenmiş hiç alınmaz bu bütçede sıfır honor 90 ikinci el s21 fe s22 bulabilirsiniz
Spex06 dedi: Piyasa fiyatı 14 15 arası iken böyle bir ilan buldum. Adamın kendi yeri var bir sıkıntı çıkar mı? Alırken nelere dikkat edeyim. Eki Görüntüle 2205768 Eki Görüntüle 2205769 Baslık yanlış olmus ıkıncı el. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alınmaz yenilenmiş hiç alınmaz bu bütçede sıfır honor 90 ikinci el s21 fe s22 bulabilirsiniz