2. el iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
15000-18000

falcaomalcao

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2. el bir telefon almak istiyorum. Karar veremedim ama iPhone olsun istiyorum sebepsiz yere 2. el 11'ler alınır mı? Sadece ekran ve pil değişmiş olanları.

Ekranın orijinal olması çok önemli zaten. Pil sıkıntı değil. Ekranın orijinal olmasına dikkat edin. Yoksa ilerde dokunmatiği arızalanabilir veya en ufak sorunda bozulabilir. Bu bütçeye 11 alınmaz. 11'in ederi 15 civarlarında. 11'de IPS LCD ekran çok berbat. Fakat işlemcisi hala çok güçlü. Bütçeyi arttırırsanız 12 veya 25'e 13 alabilirsiniz.

iPhone 11'in devri zaten bitti, pili ve ekranı değişmiş cihaz özellikle alınmaz. Bu bütçede Android tarafında çok daha iyi cihazlar bulabilirsiniz. Özellikle iPhone istediğinizi belirtmişsiniz fakat bu bütçeyle iPhone 11 alarak paranıza yazık edersiniz.

Ekran ve pili değişmiş olanların değeri yoktur, 2.el alacaksan orijinal ekranlı alacaksın.
iPhone 11'in devri zaten bitti, pili ve ekranı değişmiş cihaz özellikle alınmaz. Bu bütçede Android tarafında çok daha iyi cihazlar bulabilirsiniz. Özellikle iPhone istediğinizi belirtmişsiniz fakat bu bütçeyle iPhone 11 alarak paranıza yazık edersiniz.
Pil'in değişmiş olması sorun değil. Orijinal veya deji pil ile değişmiş ise daha iyi hatta. 4 senelik cihazdan bahsediyoruz. Pil sağlığı çok düşmüştür değişmemiş ise.

Temiz tanıdıktan bulursan 2.el daha mantıklı hatta.. Kardeşim arkadaşının ablasından 15 bine Teknosa garantili kutulu yanında 7 kılıfla aldı. Sıfır alsa 24 bin, sıfırdan farkı yok 9k karda. İçinde A13 bionic CPU var CoD Mobile ve PUBG hıght 60 FPS. Yalnız kardeşim son sürüme kasar diye güncellemedi tablette iOS18'e geçmişti sevmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı