2.el iPhone 11'e batarya önerisi

Rolliance

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün 2.el iPhone 11 aldım. Eski telefonum olan SE 2020'nin bataryasında şikayet etmiştim, buna geçince yine hızlı bittiğini fark ettim. Şu an batarya %100 ve değişmiş. Ama yan sanayi bir mal olduğu belli. Sizce bu telefona hangi marka batarya takayim? Ya da orijinal mi?

Hocam şimdi bu piller fayda gösterir değil mi? Şu anki pil su gibi gidiyor. Birde bazıları taktıkan 4-5 ay sonra telefonu ısıttığını, kötüleştirdiğini söylüyor.

Hocam şimdi bu piller fayda gösterir değil mi? Şu anki pil su gibi gidiyor. Bir de bazıları taktıkan 4-5 ay sonra telefonu ısıttığını, kötüleştirdiğini söylüyor.

Ben SE 3. nesil telefonuma şubat ayında Deji marka batarya taktırdım fakat pil sağlığı 6 ayda yüzde 10 civarı düştü. Isıdan ziyade öncelik olarak pil sağlığı konusuna değinilmeli bence.

Hocam şimdi bu piller fayda gösterir değil mi? Şu anki pil su gibi gidiyor. Bir de bazıları taktıkan 4-5 ay sonra telefonu ısıttığını, kötüleştirdiğini söylüyor.

Orijinal olmadıktan sonra ne aldığının pek bir önemi yok, çok kalitesiz değilse pek fark hissetmezsin alacaksan a kalite al Deji iyidir ilk birkaç ay her şey güzel gider 6 ay sonra zayıflamaya başlar 1 sene sonra pili çöpe atarsın. Telefonun ısınması ortam sıcaklığı ekran parlaklığı gibi faktörlere göre değişir pil ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı