2. el iPhone 11'in ekranı değiştirilmiş

emirhank14

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Pro B550m-P Gen3 - R5 5500 - RTX 2060 - 16 GB RAM
2 gün önce sahibinden üzerinden 2. el iPhone 11 almıştım, adamlar ekran orijinali ile değiştiğini bu yüzden Face ID çalışmadığını söylediler fakat bugün telefonu yüz üstü düşürdüm ve telefoncuya götürdüm, telefoncu dedi ki: Bunu aşırı kalitesiz ekran ile değiştirmişler bildiğin sizi kazıklamışlar dedi araba plakalarını isimlerini vb. biliyorum. Emniyete gitmeli miyim ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce sahibinden üzerinden 2. el iPhone 11 almıştım, adamlar ekran orijinali ile değiştiğini bu yüzden Face ID çalışmadığını söylediler fakat bugün telefonu yüz üstü düşürdüm ve telefoncuya götürdüm, telefoncu dedi ki: Bunu aşırı kalitesiz ekran ile değiştirmişler bildiğin sizi kazıklamışlar dedi araba plakalarını isimlerini vb. biliyorum. Emniyete gitmeli miyim ne yapmalıyım?
O kontrolleri satın almadan önce yaptırman gerekirdi.

Asıl replika ekran taktıkları için Face ID aktif değil, bu tarz cihazları bu yüzden almayın diyorlar.
Emniyet veya farklı bir şey çözmez bu durumu, sizin hatanız. Ayrıca orijinal bir değişim olduysa
Apple tarafından bunun bir belgesi olur, Apple dışında hiç bir yer orijinal ekran takamaz.

Son düzenleme:
Gidilecek bir durum yok. Parayı verdikten sonra iş bitmiştir. Satan kişi orjinaliyle değiştirildiği şeklinde biliyorsa ve onuda kandırdılarsa ne yapabilirsiniz ki ? Sonuçta ekranı da kırmışsınız.

Hocam siz neden almadan önce sormuyor ve ya araştırmıyorsunuz ?
Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?
Bu konu hakkında ben rehberler bile hazırladık. Face İD orijinal ekranda nasıl bozulur ?
Olan olmuş maalesef. Ve cihazı düşürmüşsünüz sonuçta. Kesinlikle kabul etmeyeceklerdir ve polisinde yapabileceği birşey yok. Geçmiş olsun,bir bardak soğuk su içmek lazım 😞. Kaç TL'ye aldınız bari ?

Emniyete gitsen ne olacak hocam? Alan memnun satan memnun hiçbir şey olmaz sonuçta zorla satmadı karşıdaki kişi keşke biraz daha araştırsaydınız konu açsaydınız burada.

Hocam ama orijinal ekranla değişti dedi Ultra çakma çıktı.

Orijinal olunca çalışmıyor mu Face ID.
Vallahi yazılımsal falan dediler kitlediler.

Asıl replika ekran taktıkları için Face ID aktif değil, bu tarz cihazları bu yüzden almayın diyorlar.
Emniyet veya farklı bir şey çözmez bu durumu, sizin hatanız. Ayrıca orijinal bir değişim olduysa.
Apple tarafından bunun bir belgesi olur, Apple dışında hiçbir yer orijinal ekran takamaz.

Hocam telefoncuya dedim 1600 TL'ye orijinal ekran takarım dedi güvenilir mi? Apple'ye yaptırsam garantisi yok çünkü almazlar belki.

Gidilecek bir durum yok. Parayı verdikten sonra iş bitmiştir. Satan kişi orijinaliyle değiştirildiği şeklinde biliyorsa ve onu da kandırdılarsa ne yapabilirsiniz ki? Sonuçta ekranı da kırmışsınız.

Hocam kendisinin 1 yıllık telefonuymuş orijinali ile değiştirdim Face ID aktif değil dedi.

Hocam siz neden almadan önce sormuyor veya araştırmıyorsunuz?
Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?
Bu konu hakkında ben rehberler bile hazırladık. Face ID orijinal ekranda nasıl bozulur?
Olan olmuş maalesef. Ve cihazı düşürmüşsünüz sonuçta. Kesinlikle kabul etmeyeceklerdir ve polisinde yapabileceği bir şey yok. Geçmiş olsun, bir bardak soğuk su içmek lazım 😞. Kaç TL'ye aldınız bari?

Hocam o rehberi görseydim alır mıydım, ve faturalı Oppo A55 + 2.500 TL saydım gerçekten ucuza geliyor ama kayıt masrafi ekran masrafı derken aynı şeye geliyor.

Tek çözüm aldığınız kişiyle iletişime geçmektir hocam emniyet vs bu duruma el atamaz.

Hocam ama dolandırıclık değil mi yaptığı ekran orijinali ile değiştirdi dedi üstüne üstlük ilanı hala duruyor.

Hocam ama orijinal ekranla değişti dedi Ultra çakma çıktı.

Vallahi yazılımsal falan dediler kitlediler.

Hocam telefoncuya dedim 1600 TL'ye orijinal ekran takarım dedi güvenilir mi? Apple'ye yaptırsam garantisi yok çünkü almazlar belki.

Hocam kendisinin 1 yıllık telefonuymuş orijinali ile değiştirdim Face ID aktif değil dedi.

Hocam o rehberi görseydim alır mıydım, ve faturalı Oppo A55 + 2.500 TL saydım gerçekten ucuza geliyor ama kayıt masrafi ekran masrafı derken aynı şeye geliyor.

Hocam ama dolandırıclık değil mi yaptığı ekran orijinali ile değiştirdi dedi üstüne üstlük ilanı hala duruyor.
Nasıl Oppo A55+2.500₺?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı