2.el iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
14.000

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
14.000 TL pil sağlığı %91 128 GB 5 ay garantili iPhone 12 2.el el alınır mı? Sıfır almaya bütçem yetmiyor ek olarak Android istemiyorum tavsiye etmek isteyen olursa iPhone düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata 2. el 128 GB iPhone 11'ler satılıyor, yani fiyat harika. Eğer gerçekten temiz ve bir sorunu yoksa kesinlikle alınır.

2.el de IPhone'da sıkıntı oluyor mu yani Android yanında tel bozuk değilse format atınca sıfıra dönüyor IPhone'da durumlar nasıl.

14.000 TL pil sağlığı %91 128 GB 5 ay garantili iPhone 12 2.el el alınır mı? Sıfır almaya bütçem yetmiyor ek olarak Android istemiyorum tavsiye etmek isteyen olursa iPhone düşünüyorum.

Cihaz temiz ise al yalnız ekran parlaklığı yetmiyor bende kullandım o telefonu ya ben çok yüksek parlaklığa alışmışım ya da o telefon çok yetersiz kalıyor ekran parlaklığı konusunda onun dışında çok güzel cihaz ama küçük 14K ise temiz ise kaçırma derim

O beni rahatsız edeceğini sanmam telefonda parlaklığı %70 uzerisine çıkarmıyorum hiç.

Fiyat biraz şüpheli geldi. Tanıdıktan alıyorsanız kaçırmayın derim fiyat çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…