Batarya performansı düşük ve üstelik pil sağlığı da küçük telefon sevmiyorsanız almayın.
Mini serisini nostalji olsun diye alanlar dışında pek tercih eden görmedim daha çok Pro serisi modellere yönelmeye çalışın Mini can yakar.
Bende cok buyuklu bir hevesle aldım kucuk telefon seviyordum pişman oldum
batarya süresi onemli değilse alın
Ekran süresi beklentini karşılıyorsa alınabilir bizde düz 11 geliyor bu rakamlara.
Almayın hocam mini bir işe yaramaz ya 13 alında yada 12 pro felan alınBu telefonu ikinci el alacağım %84 pil sağlığı var üzermi tek yaptığım şey sosyal medya YouTube kullanan varsa yorumlarını beklerim. Yurt dışı alıyorum 13.750₺.
Almayın hocam mini bir işe yaramaz ya 13 alında ya da 12 Pro falan alın.
Bana kalırsa iPhone'un mini serisi alınmaz.15.000'e çıkarabilirseniz şöyle bir şey alabilirsiniz. https://shbd.io/s/bdX5lq5wBu telefonu ikinci el alacağım %84 pil sağlığı var üzermi tek yaptığım şey sosyal medya YouTube kullanan varsa yorumlarını beklerim. Yurt dışı alıyorum 13.750₺.
%80 pil yüzdeli 11 var bende %80-20 aralığında aralıksız 4.30 saat civarı kullanabiliyorum ona göre düşünebilirsiniz.85 sağlıklı 12 Pro üzer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.