2. el iPhone 13 Pro alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Facebook marketplacede iPhone 13 Pro ilanı gördüm, cihaz tertemiz, TR cihazı, pil %97 fiyat olarak da 25bin TL diyor ben 21 verdim onu da kabul etti üstelik adam telefoncuyum dedi dedimki ben Ankara dayım siz ise Gaziantep nasıl olacak adam önemli değil sahinden güvende ile ilan açarım siz de alırsınız, hatta istediğiniz telefoncuya gösterip onay verirsiniz dedi size sormak istediğim bu şekilde alışverişe güvenilir mi? Adam dolandırıcı olabilir mi?

Eğer tanıdık bir telefoncu arkadaşın varsa kendisinin dediği gibi kargo adresini onu seç telefon geldiği gibi sen onaylamadan telefoncu arkadaşım kontrol sağlasın sorun yoksa onay verirsin.

Dolandırıcı hocam bu fiyatlara alamazsınzı TR cihazını bilindik bir dolandırma yöntemi.

Alınabilir hocam benim 13'ü satacağım ilerleyen günlerde 17500 veriyorlar gayet normal. O telefona 25 bin.

Replika olması muhtemel size ödeme linki attığında sahibinden.com dışı hiçbir şeye girmeyin bana da dolandırıcı gibime geldi

Hocam ilana dikkat edin. Çoğu dolandırıcı sahibindeni kopyalayarak param güvende ayağına kart bilgilerini çalıyor.

iPhone 12'yi o fiyatlara satıyorlar 13 bile o kadar değilken 13 Pro'nu 21 bin TL'ye satılması mümkün değil. Kayıtlı cihazlar için geçerli.

Hocam 17500'e satmayın ben 18500 veririm TR kayıtlı ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…