2. el iPhone 14 Pro vs sıfır yurt dışı 16 Pro Max

Bütçe
40-45000

Erdemw010

Centipat
Katılım
2 Kasım 2023
Mesajlar
187
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar herkese iyi Sosyaller sorum yukarıdaki gibi sizce 16 Pro Max almaya değer mi 4 ay kapalı olacak ne de olsa telefonda çok fazla oyun oynamam fotoğraf ve videoyu çok fazla çekerim 14 Pro'nun kamerası beni memnun eder mi ve 2. el olacağı için sıkıntı çıkar mı siz olsaniz ne yapardınız? Bu arada çok fazla telefon görüşmesi yapan birisi değilim.
 
Bende 14 pro var kamerası gayet güzel tabi 16 pro Mac kadar olmasada gayet güzel 4 ay sizin için sorunlu bilmiyorum bide cihaz kayıtlımı
 
Bende 14 Pro var kamerası gayet güzel tabii 16 Pro Mac kadar olmasa da gayet güzel 4 ay sizin için sorunlu bilmiyorum bir de cihaz kayıtlımı.

Yok hocam kayıt ettiremem zaten TR fiyatına geliyor kayıtlayınca.
 
Evet yok mu yardımcı olacak.
 
Tabii ki de değer. 14 Pro Max aşırı aşırı ısınan bir telefon elimde fazladan 14 Pro Max ve 15 Pro Max var kullanmıyorum yurt dışı değil ama cihaz aynı cihaz sonuçta. Git 16 Pro Max al.
Ha bana kalsa hiç alma 17 bekle az kaldı derim hatta direkt bana kalsa hiç yurt dışı çöplüğüne bulaşma derim ama şu an için 17 serisi diyorum.
Bütçe çıkmıyorsa da 16 Pro Max al geç hocam.
 

Hocam param anca yurt dışına yetiyor bir de ben 17'nin tasarımını pek beğenmedim muhtemelen özelliklerinde çok fark olmaz gibime geliyor.

17 serisinin yurtdışı fiyatı ne olur acaba?
 
Hocam param anca yurt dışına yetiyor bir de ben 17'nin tasarımını pek beğenmedim muhtemelen özelliklerinde çok fark olmaz gibime geliyor.

17 serisinin yurt dışı fiyatı ne olur acaba?

Hiç bilmiyorum fakat yurt dışı bir iPhone almak yerine Türkiye cihazı güzel bir Samsung cihaz alabilirsiniz bence büyük bir hata yapıyorsunuz kapandığında ne yapacaksınız? Teknoloji deposu gibi 2-3 telefon + powebank mi taşıyacaksınız?
Konfor alanınızı hiçbir telefon için mahvetmeye değmez.
 
Ben olsam yurt dışı 16PM alırdım hatta artık almaz 17 Pro serisini beklerdim. 17 Pro yurt dışı olarak 45-50k , 17 Pro Max ise 55-60k olur. 17 Pro serisinde ciddi atılımlar bekleniyor özellikle kamerada kaldı ki yeni tasarıma geçmesi 16PM’i çok demode bırakacak. Bütçe çıkmaz derseniz 16PM ancak zorlayın ve o bütçeyi çıkartın derim. Zaten 16PM ile 17 Pro neredeyse aynı para. Kendiniz TR cihazı 14 Pro mu yurt dışı 16PM mi sorduğunuzdan sizin için büyük ekranın şart olmadığını da anlıyoruz. Yani her iki boyuta da okeysiniz. O zaman 2 ay sonra 17 Pro’yu kapın.
Yurt dışı olayı genel olarak mantıklıdır zaten artık süre 10 aya çıktı son 2 ay da 6S-7 ile idare edersiniz çok telefonu arama yapmak için kullanan biri de değilmişsiniz.
Kendim de 14 Pro kullanan biri olarak 2025 senesinde gayet güzel bir telefondur her anlamda yeterli. TR cihazı olarak 40-45’e bulman zor olsa da 2.el 50k bandında alabilirsin. Ama öncelik 17 Pro olmalı.
 

Süre 10 ayamı çıktı hocam öyleyse iyi yani sonradan düşerse yanarız ama.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…