2. el iPhone 14 Pro vs sıfır yurt dışı 16 Pro Max

Bütçe
40-45000
Kutuyu sinara girerken fırlat at cebine at telefonu hattında taksan iyi olabilir belki kendi telefonunu alma bir şey olmaz.

Bende muhtemelen 16 Pro'yu alıp ikos cihazıyla kullanacağım gibi.

Hocam güvenmeyin kapalı kutuya onu açması zor değil ruhunuz bile duymaz tavsiye etmem mümkün değil o kadar ucuz olması en ucuz zaten 38 bin liraya falan satılıyor Dubai de bir de hocam kutuyla alakası yok IMEI kaydı Suudi Arabistan da oradan görüyolar bakıyorlar önceden sokmuş musun diye soktuysan 3 yıl içinde almıyolar kutuya koyup gönderiyorlar gümrük deposuna orada da araklarlar genelde.

Hocam gümrükte yakalatma gibi bir şey de var (3 yıl içinde sadece 1 telefon getirilebilir ve getirdim) 3 ay içinde geri dönersen alırsın falan hikaye kayboldu deyip gönderiyorlar seni (yürütüyolar aradan) ondanda korkuyorum para çöpe gider.

Bir de saat masrafına gireceğim yurt içi 15 Pro'ya da Pro Max ile aynı fiyata geliyor 60-70 arası Apple Watch'lar ucuz değil ne de olsa en az 40 bin lira telefon en az 18 bin lira saat bu kadar zahmete, riske girecek bir fark yoksa ben 15 Pro Max'ya da Pro alırım daha karar veremedim 5X optik Zoom mu 3X optik Zoom mu karar veremedim.
5X optik zoom çok işe yarıyor eğer kullanacaksanız. Ben 14 Pro kullanıyorum 3 kata kadar var yetiyor ve telefoto kamera benim için önemli şahsen yetiyor ama model yükseltsem 5 kat telefoto olmayan iPhone almam o yüzden yerinizde olsam 15PM seçerdim. 3 kat telefoto olduğunda 15 kata kadar da dijital zoom yapabiliyor. Ama 5 kat olduğunda 25 kata kadar da dijital zoom yapabiliyorsunuz.

5X optik Zoom çok işe yarıyor eğer kullanacaksanız. Ben 14 Pro kullanıyorum 3 kata kadar var yetiyor ve telefoto kamera benim için önemli şahsen yetiyor ama model yükseltsem 5 kat telefoto olmayan iPhone almam o yüzden yerinizde olsam 15pm seçerdim. 3 kat telefoto olduğunda 15 kata kadar da dijital Zoom yapabiliyor. Ama 5 kat olduğunda 25 kata kadar da dijital Zoom yapabiliyorsunuz.

Vallahi hocam kamera farkı gene var kimse çok bir fark yok desede var ben 15 Pro Max alacağım sanırım ama kapalı kutu arıyorum %99 pilli buldum yeni garantili zaten telefon çıkalı 8 ay olduda daha cihaz 1 aylık falan sanırsam %99 pile bakarsak ama gene de güvenemiyorum açık kutu çünkü.

Vallahi hocam kamera farkı gene var kimse çok bir fark yok dese de var ben 15 Pro Max alacağım sanırım ama kapalı kutu arıyorum %99 pilli buldum yeni garantili zaten telefon çıkalı 8 ay olduda daha cihaz 1 aylık falan sanırsam %99 pile bakarsak ama gene de güvenemiyorum açık kutu çünkü.

Öncelikle 15 Pro Max çıkalı 8 ay falan olmadı 15 Pro Max eylül 2023'te çıkmış bir telefondur. Yani 22 ay oldu. 16 Pro Max bile çıkalı 10 ay oldu. Toplama riskine karşı 3U Tools programı ile kontrol ediniz.

Öncelikle 15 Pro Max çıkalı 8 ay falan olmadı 15 Pro Max eylül 2023'te çıkmış bir telefondur. Yani 22 ay oldu. 16 Pro Max bile çıkalı 10 ay oldu. Toplama riskine karşı 3U Tools programı ile kontrol ediniz.

Yanlış bakmışım pardon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı