2. el iPhone 15 alınır mı?

ea35

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, telefoncuda 43bin liraya 15 ay garantisi 97 pil yüzdesi olan bir iPhone 15 vardı. Cihaz tertemiz incelediğimde hiçbir sorunu da yoktu. Kutu fatura aksesuar tam. Sizce bu fiyata alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 128 GB az olduğu için mi tercih etmem dediniz?

Her açıdan öyle dedim şimdi sıfır bir ürün alacaksın 7 bin TL fark varsa sıfır tercih ederim. Neden derseniz teknolojik aletlerde satıcıyı tanımıyorsam kesinlikle almıyorum. Satıcı hiçbir zaman ürünün ayıbını söylemez mantığıyla olduğu için. Öte yandan 128 GB günlük standart kullanımda yeterli ama arada video çekerim fotoğraf çekerim işte müzik atarım içine vs diyorsanız yine yeter fakat bugün bir mobil oyun nereden baksan PUBG örnek verecek olursak 30 GB.

Her açıdan öyle dedim şimdi sıfır bir ürün alacaksın 7 bin TL fark varsa sıfır tercih ederim. Neden derseniz teknolojik aletlerde satıcıyı tanımıyorsam kesinlikle almıyorum. Satıcı hiçbir zaman ürünün ayıbını söylemez mantığıyla olduğu için. Öte yandan 128 GB günlük standart kullanımda yeterli ama arada video çekerim fotoğraf çekerim işte müzik atarım içine vs diyorsanız yine yeter fakat bugün bir mobil oyun nereden baksan PUBG örnek verecek olursak 30 GB.

Anladım. Konu sahibinin ikinci el cihaz için 128 GB dediğini düşünmüştüm ben. Dediğinize katılıyorum fakat ben ikinci el cihaz 256 GB olsa bile ben yine sıfır tercih ederdim konu Sahibi'de sizin dediğiniz gibi oyun vs. oynamayacaksa aradaki farkı verip 128 GB tercih etmesi daha doğru.

Hocam yerinizde olsam 7 bin lira için risk almam, sıfır tecih ederim. sonuçta 9aylık bir cihaz
Hocam sıfır gibi cihaz. Normalde ben de sizin gibi düşünürdüm ama fiyatı bana çok makul geldi. İzmirde araştırdığım kadarıyla ister sahibinden ister telefoncudan bu ayar bir ip15 45 ve üzeri hep.

iCloud'luysa sıkıntı çıkarabilir hocam.
Değil hocam bayağı inceledim cihazı

Herhalde PC PUBG'ye dediniz 30GB diye :D Mobile PUBG 3-4 GB diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı