2. el iPhone 15 alınır mı?

iPhone hevesi olan biri için gayet alınabilir, bu bütçede sıfır daha iyi Android modellerin bulunduğunu unutmayın ama. Satıcıya gelirsek berbat bir satıcı. Kaçak ve arızalı telefonlarla donatılmış mekan, Kadıköy'de okuduğum için bu mağazaya bir ara uğramıştım. Hiç güvenilir değiller, adam akıllı ilgilenmiyorlar bile. Oracıkta telefona testler yapmanızı öneririm, satıcıya asla güvenmeyin.

Hocam şahsen düz 15 önermem. Neden daha premium 14 pro serisi varken düz 15 alayım ki?

Öneri yapabilir misiniz hocam. Kamera öncelikli.

Hocam şahsen düz 15 önermem. Neden daha premium 14 pro serisi varken düz 15 alayım ki?
Benimde tercihim Pro ve Pro Max modellerden olurdu hocam, haklısınız. 60 hz telefona bu kadar paralar harcanmasını bende doğru bulmuyorum ama Pro ve Pro Max modellerin fiyatı ortada. Attığınız cihazın %86 pil sağlığına sahip olması çok caydırıcı ve kozmetik olarak kötü gibi geldi, bu sebeple 15 modelin alınmasını daha doğru buluyorum.

Öneri yapabilir misiniz hocam. Kamera öncelikli.

DxOMark kamera puanlamasında 16 Pro Max modeli bile geride bırakıyor, kamera olarak muhteşem bir model. Tasarım olarak benim hoşuma giden bir model değil fakat bu özelliklere bu fiyat muhteşem. Yazılımsal olarakta kötü bir model değil, stabil ve hafif bir işletim sistemi var. Hoşunuza gittiyse bunu öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…