2. el iPhone 15 Pro alınır mı?

zvack

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba herkese. Yakın zamanda inşallah bir telefon alacağız ve iPhone 15 Pro modelini istiyorum. Yakınımızda bir mağazada 15 Pro var kutulu faturalı, temiz, 8 ay garantisi kalmış, %89 pil ve 256 GB, 59 bin fiyat biçmişler. Sizin de fikrinizi bilmek istiyorum. Fiyat ve cihaz orantısı nasıl? Özellikle mağaza direkt yakınımda olduğu için de bir ekstra sıcağım buraya. Mahalle farkı var sadece. Başka telefon önermemenizi rica edeceğim çünkü tek istediğim cihaz iPhone 15 Pro. Hayırlısıyla 11'den bir atlayış yaşayacağım.

Merhaba herkese. Yakın zamanda inşallah bir telefon alacağız ve iPhone 15 Pro modelini istiyorum. Yakınımızda bir mağazada 15 Pro var kutulu faturalı, temiz, 8 ay garantisi kalmış, %89 pil ve 256 GB, 59 bin fiyat biçmişler. Sizin de fikrinizi bilmek istiyorum. Fiyat ve cihaz orantısı nasıl? Özellikle mağaza direkt yakınımda olduğu için de bir ekstra sıcağım buraya. Mahalle farkı var sadece. Başka telefon önermemenizi rica edeceğim çünkü tek istediğim cihaz iPhone 15 Pro. Hayırlısıyla 11'den bir atlayış yaşayacağım.

Sakın 2. el almayın hocam gidin 14 alın ama asla 2. el almayın ne olacağı ne çıkacağı belli değil.

Sakın 2. el almayın hocam gidin 14 alın ama asla 2. el almayın ne olacağı ne çıkacağı belli değil.
2. El iPhone, iPad aldık zamanında hala kullanıyoruz sorunsuz. Almadan önce gerekli kontroller yapılınca 0’dan farksız aslında yoksa zincir markalarda risk alıp 2. El cihaz almazlardı.

2. el iPhone, iPad aldık zamanında hala kullanıyoruz sorunsuz. Almadan önce gerekli kontroller yapılınca 0'dan farksız aslında yoksa zincir markalarda risk alıp 2. el cihaz almazlardı.

Hocam +olarak %89 kalmış bu telefonun desteği anca 4 yıla bitecek o zamana kadar batarya çöker bataryayı değiştirmesi çok pahalı zaten direk 14 alınmalı bence.

Hocam +olarak %89 kalmış bu telefonun desteği anca 4 yıla bitecek o zamana kadar batarya çöker bataryayı değiştirmesi çok pahalı zaten direk 14 alınmalı bence.
Batarya değişimi 3 bin civarı aslında öyle “çok” pahalı değil, garantisinin bitmesine 1 ay kala servise verip değiştirmek de vardı aklımda, 14 ile de 15 pro arasında aşırı fark var donanım açısından.

Temizse alinir neden alinmasin.
Fiyat/cihaz orantısı uygun mu sizce?

Batarya değişimi 3 bin civarı aslında öyle “çok” pahalı değil, garantisinin bitmesine 1 ay kala servise verip değiştirmek de vardı aklımda, 14 ile de 15 Pro arasında aşırı fark var donanım açısından.

TR cihazısya güzel fiyat alınır batarya değişimine de direkt gerek yok 1 2 sene de rahat kullanırsın, sonra istersen değiştirirsin. Cihaz temizse 2. el her zaman daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı